2015. 09. 02.

Augusztus havi beszerzéseink, olvasásaink

Úgy gondoltuk, hogy mi is írunk a blogra minden hónapban egy havi zárást. Amiben megmutatjuk nektek, milyen könyveket vettünk, és kaptunk ajándékba. Valamint mennyi könyvet sikerült elolvasnunk ebben az időszakban.
Ezután minden hónap utolsó napján fogtok találkozni egy ilyen bejegyzéssel.


Indie:
Ha molyon utána néztek láthatjátok, hogy egy igazi könyvkórós veszett el bennem. Nem volt még egy ilyen hónap se, hogy magamnak egyetlen egy könyvet vettem volna csak :) Ezt a hónapot igazán jól megoldódtam, így büszke is vagyok most magamra! :) Ezek közül egyről már írtam értékelést a blogra, a többiről pedig tervezem, hogy lesz bejegyzés, ha sikerült őket elolvasnom.

Vettem:
- Duba Gábor: Szabadon Foglak @Chrissie értékelése után muszáj volt beszereznem, nagyon kíváncsi vagyok már rá

Ajándékba kaptam:
- Ava Dellaira: Kedves halottak! Nagynénémtől kaptam egy közös vásárlás alkalmával

- Josh Malerman: Madarak a dobozban
Kedves @mazsa barátnőmtől kaptam, megbeszéltünk, hogy megajándékozzuk egymást, amikor nála töltök majd pár napot :)

- Benina: Rekviem a szivárványodért
@mazsa még ezzel a szépséggel is meglepet :)

-
Nicholas Sparks: Vissza hozzád
Részt veszek egy ajándékozáson a molyon, és erre az alkalomra kaptam @Titcsi -től
Összesítve: 1 db vettem + 4db ajándék= 5 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam:

Ebben a hónapban összesen 9 db könyvet sikerült elolvasnom. A blogunkra 8 db-ból bejegyzés is készült. A Kakukkszó értékelését már el kezdettem írni, hamarosan közzé is teszem :)

Perpetua: Olyan időszakban, amikor minden kiadó jobbnál jobb megjelenésekkel lát el minket, könnyen elszalad velem a ló. Ezért vagyok mindig büszke az olyan hónapokra, amikor vissza tudom magam fogni. :)

Vettem:
- Shannon Hale: A Mesehősök Végzetkönyve Megláttam, hogy akciós és gondoltam kishúgom örülne neki, de meglepő módon nekem is nagyon tetszett.

Shannon Hale: Ki a leggonoszabb a vidéken Az első nagyon jó volt, nem bírtam ki, hogy gyorsan ne szerezzem be a folytatást. :)

Shannon Hale: Holnemvolt Csodaország Ugyanazt mondhatom, mint a második résznél. :)

- Tehereh Mafi: Ne félts Nagy elmaradásom, hogy még nem kezdtem el a sorozatot, de megjelent a záró kötet és boldogabb vagyok, hogy egyben csücsül a polcon. 

Ajándékba kaptam:
- Duba Gábor: Szabadon foglak Drága bloggertársam, Indie lepett meg vele, biztosan készül belőle bejegyzés is. :)

- Kim Harrington: A hatodik érzék Molyos ajándékozás keretein belül kaptam @Detty89-től. Első része nagyon tetszett, úgyhogy ebben is bízok.Összesítve: 4 db vettem 2 db ajándék 6 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)


Olvastam:

Ebben a hónapban összesen 7 db könyvet sikerült elolvasnom. Ez a szám most picit lehangolt, hiszen már elég régóta havi 9 köteten rágom át magam. :( Talán csak az vigasztal, hogy nyaralás miatt volt kevesebb időm olvasni. :) A blogunkra 3 db-ból bejegyzés is készült. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése