2015. 09. 30.

Szeptember havi beszerzéseink, olvasásaink


Eltelt egy újabb hónap, és  így most is összegeztük  a beszerzéseinket, és az olvasásainkat is.
Szeptemberben jó pár újdonságot jelentettek meg a kiadók. Ezek közül párat mi is megvettünk magunknak :) El se merjük képzelni mi lesz a következő hónapban, amikor még több új könyv fog megjelenni!

Indie:
Ebben a hónapban nem igazán sikerült megtartóztatni magam vásárlás téren, és kicsit elszaladt velem a ló :) De mit csináljon az ember lánya, ha ilyen szépségek jelenek meg?? Könyvkórós énje előtör, és mindent szépen pakol be a virtuális kosarába :)

Vettem:

- Fiona Wood: Vadvilág
a borítója már felkelte az érdeklődésemet, a fülszöveg elolvasása után, pedig mindenképpen meg kellet rendelnem magamnak.- Pamela Redmond Satran: Korához képest
a fülszövege nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Kíváncsi voltam mit hoz ki a történetből az Írőnő.

- Arwen Elys Dayton: Seeker nagyon vártam, hogy végre megjelenjen


- Gilles Legardinier: Állítsd le magad, Julie! itt is a fülszöveg csábított el. Láttam, hogy elég vegyesek a vélemények róla a molyon ezért szeretem volna kideríteni nekem, hogy fog tetszeni.


- Shannon Hale: Ki a leggonoszabb a vidéken? az első rész olvasása után be kellet szereznem a folytatást :)


- Johanna Basford: Titkos kert először csak a többiek gyönyörűséges műveit nézegetem a molyon, majd egyre jobban kezdet elkapni engem is a vágy a színezés után. Ezek után meg is rendeltem magam. Szeretnék majd róla írni egy kis bemutatót, mert tényleg kikapcsolja az embert. Már több fajta színest is vettem hozzá, ezekről is szeretném majd elmondani a tapasztalataimat.


- Richard Adams: Gesztenye, a honalapító a Sötét elmék olvasása közben találkoztam a könyvel. Azt ott megemlített részek, nagyon kíváncsivá tettek. Ezek után sikeresen meg is rendeltem.


- Julie Anne Peters: Amikor ezt olvasod, én már nem leszek nagyon város volt ő is, már alig várom, hogy olvashassam.


- Jesse Andrews: Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni először a film előzetesét láttam, majd utána megtudtam, hogy nálunk is kiadják a könyvet. Ezek után már meg is rendeltem magamnak.

- Dani Atkins: A mi történetünk az előző könyve teljesen magával ragadott, sokáig nem is tudtam el feledni a benne történteket. Amikor megláttam, hogy megjelenik egy új könyve is nálunk, nagyon megörültem.

-
Mary E. Pearson: Az árulás csókja 2015. legvágyottabb könyve címét szerezte meg nálam!! Amikor megláttam a borítóját egyből beleszeretem. Már számolta vissza a napokat mikor fog végre megjelenni :) Fantasztikus volt számomra ez a történet, teljesen beleszeretem a világba, a szereplőkbe, és a cselekményébe is. Alig várom, hogy mesélhessünk nektek róla az értékelésünkben!


- Anna Todd: After We Collided – Miután összecsaptunk az első részéről olvashattátok a véleményemet itt a blogunkon. Akkor eldöntöttem, hogy nem fogom abba hagyni az olvasását. Nekem igen is tudnom kell, mit tud még ebből az egészből kihozni az Írónő.

-
Tahereh Mafi: Ne félts a sorozat többi része, már meg van, szeretem volna egybe tudni az egészet amikor elkezdjük olvasni őket.

-
Julia Quinn: Hogyan fogjunk márkit az első része meg van, így mindenképpen szeretem volna megvenni a következő részt is.Összesítve: 14 db vettem = 14 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)


Olvastam:

Ebben a hónapban összesen  9 db könyvet sikerült elolvasnom. A blogunkra  6 db-ból bejegyzés is készült, és 2 db-ból készülőben van.

Perpetua: Még ez a hónap is igazán visszafogottra sikerült. Csak a nagyon várt megjelenésekre ruháztam be, úgyhogy most is  büszke vagyok magamra. :D


Vettem:
- Darynda Jones:
Harmadik sírhant Nagyon szimpatikus volt a kiadó rajongókhoz való hozzáállása. Még nem kezdtem el a sorozatot, de biztosa vagyok benne, hogy tetszeni fog, ezért rendeltem én is elő, támogatva a megjelenést, és bízom benne, hogy megérdemli a megelőlegezett bizalmat. :)

- Carina Bartsch: Türkizzöld tél Az első rész nem győzött meg teljesen, de a vége után úgy érzem, hogy meg kell ismernem Elyas és Emely (remélem) boldog befejezését

- Rachel Van Dyken: Egyetlen méreg
Imádtam az első részt, és már akkor megszerettem Gabe-t, egyértelmű volt, hogy az ő könyve is a polcomon kell, hogy csücsüljön

- Mary E. Pearson: Az árulás csókja
Külföldi értékelések győztek meg, hogy ez a könyv nekem való. Gyönyörű borító, izgalmasnak ígérkező történet, erős, kitartó hősnő... nekem való. Szerencsére most már azt is tudom, hogy nem is csalódtam/csalódtunk.Ajándékba kaptam:

-Moskát Anita: Horgonyhely Blogturné klub nyereményjátékán nyertem meg ezt a könyvet. Indie értékelése miatt nagyon kíváncsi voltam rá, és hatalmas meglepetés volt, hogy ajándékba kapom meg. :)

-Matthew Quick: Forgive Me, Leonard Peacock – Bocsáss meg, Leonard Peacock!
Havi molyos ajándékozáson kaptam @Lisie87-től ezt a kötetet. Szintén Indie értékelése miatt szeretném elolvasni, és így már semmi akadálya.Összesítve:  4 db vettem +  2 db ajándék  6 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)


Olvastam:

Ebben a hónapban összesen  9 db könyvet sikerült elolvasnom. Sőt két rövidke novellát is kivégeztem. Nagyon boldog vagyok, hogy újra visszatértem az "elvárt" szintemhez. A blogunkra 4 db-ból bejegyzés is készült és 2 db éppen készül. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése