2015. 12. 01.

November havi beszerzéseink, olvasásainkBeindult a könyv dömping :) A kiadók sorba adták/adják ki a jobbnál jobb könyveket. Mi se tudtunk ellen állni, és jó pár beszerzésére elcsábultunk. 


Indie:
Számítottam rá, hogy a november húzós hónap lesz, hiszen a kiadók rengetek újdonsággal kecsegtettek minket. Most, hogy így összegeztem a vásárlásaimat, bele se merek gondolni mennyit költöttem :D hiába könyvmoly vagyok, és ez már függőség számba megy át! Most, már csak azt várom, hogy olvashassam őket, és minél többről bejegyzést is hozhassak/hozhassunk nektek.

Vettem:
-
Dodie Smith: Enyém a vár a Ciceró kiadó előkészülő könyveit között figyeltem fel rá, és sikeresen el is csábultam

-
Rosalie Ham: A ruhakészítő a film trailer-ét láttam meg először, és nagyon megtetszett. Ezután nem is volt kérdéses, hogy megrendelem magamnak a könyvet.

-
Jennifer A. Nielsen: The Shadow Throne Az Árnytrón nagyon tetszett az előző két rész, így nem is volt kérdéses, hogy a befejező részt is megvegyem.

-
Colleen Hoover: Finding Cinderella – Helló, Hamupipőke! nagyon szeretem az Írónő stílusát, így kötelező beszereznem az új megjelenéseit :)

-
Colleen Hoover: This Girl – Ez a lány alig vártam, hogy végre megjelenjen, nagyon szeretem az első két részt

-
Sara Raasch: Hó mint hamu amint megláttuk Perpetua-val, nem volt kérdés egyikünknek sem, hogy azonnal előrendeljük mind a ketten

-
Sandra Regnier: Az elfek öröksége Maxim kiadó újdonságai között akadt meg rajta a szemem

-
Robyn Schneider: Egy új élet reménye Maxim kiadó újdonságai között akadt meg rajta a szemem

-
Jennifer Niven: Veled minden hely ragyogó a borítójába szeretem bele, a vélemények róla már csak hab volt a tortán

-
Robin LaFevers: Halandó szív a sorozat első része nagyon tetszett, a második a polcomon vár, és végre a harmadik rész is megérkezett.

-
J. K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve nagyon szeretem, meghatározó könyv élményt nyújtott gyerekkoromban/tinédzserkoromban, ezek után nem is tudtam nemet mondani erre a gyönyörű kiadásra.

-
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás egy újabb Maddox testvér, ennél több meggyőzésre nincs is szükségem ;)

-
Melissa Landers: Elválasztva
az első rész nagyon érdekes volt, kíváncsi vagyok milyen lesz a folytatás.

-
Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse
az első részt szerette, a második részt teljesen magával ragadott, a harmadik részt pedig alig vártam!!

-
Kristin Hannah: Szentjánosbogár lányok
a borítója leleplezése után, nem is volt kérdéses, hogy nekem ez kell :)

-
Mia Sheridan: Leo
a goodreads vélemények meggyőztek,hogy nekem ezt olvasnom kell

-
Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…
goodreads, borító :)

-
Lacey Weatherford: Chasing Nikki – Nikki nyomában
nem tudom mért, csak úgy felkeltette az érdeklődésemet

-
M. Leighton: Up to Me – Rajtam áll
az első részt nagyon szeretem, így mindenképpen szeretem volna a folytatást

-
Tarryn Fisher: Dirty Red – Zűrös vörös az első rész kedvenc volt, nagyon vártam a folytatást.

-
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus
az első rész nagyon megrázott, alig vártam, hogy megjelenjenek a folytatások.
Összesítve:  21 db vettem  Így 21 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)


Olvastam: Ebben a hónapban összesen   11 db könyvet sikerült elolvasnom.  Ugyan annyit olvastam el mint októberben, aminek nagyon örülök. Lehet ez lesz az új átlagom ;)  A blogunkra   7 db-ból bejegyzés is készült, és  3 db-ból készülőben van.
 


Perpetua: Ajajj, elérkezett a november, és ahogy már többször írtuk, biztosak voltak abban, hogy megnövekszik vásárlásaink száma. Ha akarnám foghatnám arra, hogy most születésnapom is volt és hiába magamnak vettem a legtöbbet, de lehetne születésnapi ajándék is. :D A lényeg viszont az, hogy egy könyvekben igazán gazdag hónapot sikerült zárnom. :)

Vettem:

- Cassandra Clare: Igaz szerelem (és egy első randi) Szeretem az Írónő könyveit, a Magnus novellák is nagyon aranyosak. Nem mondom, hogy epedve vágytam erre a kötetre, de folyamatosan igyekszem beszerezni a részeket.

-
Jennifer A. Nielsen: The Shadow Throne – Az Árnytrón Közös olvasás volt az első kettő, utóbbiból már bejegyzés is készült, egyértelmű volt, hogy folytatni kell és a polcomra beszerezni. :)

-
Julianne Donaldson: Edenbrooke Csak jó értékelést láttam róla, és egy jó akciónak nem tudtam ellenállni, így beszereztem.

-
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: Csak árnyékok Hasonlóan a Bane novellához, ezeket is sorban igyekszem megvenni, de ezek még talán jobban is érdekelnek, a borítótervezésük pedig zseniális.

-
Sara Raasch: Hó mint hamu Közös "mindenképp kell" könyv. Szerelem első látásra, azonnal meg kellett venni.

-
Colleen Hoover: This Girl – Ez a lány Imádom az Írónőt, egy regénye se hiányozhat a polcról és amúgy és nagyon érdekel, hogyan zárul Lake és Will története.

-
Colleen Hoover: Finding Cinderella – Helló, Hamupipőke! Az előző végén lévő részlet nagyon felcsigázott, meg ahogy írtam az Írónőből nem lehet elég. :)

-
Jamie McGuire: Gyönyörű megváltás Tetszett az első rész, nagyon szerethető a stílus, kíváncsi vagyok erre a kötetre is.

-
Melissa Landers: Elválasztva Még nem vált kedvenccé az első, de érdekel a folytatás. Elcsábultam és a polcomon landolt

-
Rebecca Donovan: What If – Mi lenne, ha… Imádom a Lélegezz trilógiát, még ha a vége picit csalódás is volt. Viszont úgy érzem ez a könyv is megérdemel egy esélyt.

-
Sarah J. Maas: Heir of Fire – A tűz örököse A hónap egyik legjobban várt könyve. Imádom a sorozatot, de tényleg, egy másodpercig se gondolkodtam rendeléskor.

-
Cassandra Clare – Maureen Johnson: A Whitechapel réme Lásd fentebb. :)

-
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben Az első részt nem tudtam letenni, este kezdtem, hajnalig kiolvastam. Kellett a folytatás is.

-
Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…- Mia Sheridan: Leo Rubin Pöttyös és nagyon felkeltette az érdeklődésemet.

-
M. Leighton: Up to Me – Rajtam áll Ez is Rubin Pöttyös. :D Na meg az elsőt is szerettem. :)

-
Karen Marie Moning: A Felföld ködén túl Borzasztóan örülök, hogy kezd feléledni a kiadó. A Tündérkrónikák is a legnagyobb kedvenceim közé tartozik, úgyhogy a várakozási időt kitöltve gondoltam ezt is elkezdem. :)

- Tarryn Fisher:
Zűrös vörös Újabb kedvenc (tudom már elég sok van :D), de tényleg, a Kihasznált alkalom a tavalyi kedvenc könyvem, igazán érdekel Leah szemszöge is.


- C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus Ha már a másodikat is beszereztem, ez se maradhatott ki. :)

Ajándékba kaptam:

-
Jennifer Ashley: A vad Mackenzie Molyos ajándék mazsa-tól. :) Ebben a hónapban kezdtük el a sorozatot és így máris teljes a gyűjtemény. :)

-
Rainbow Rowell: Fangirl Drága, Drága Inde-től szülinapi ajándék. :))))
Összesítve:  19 db vettem + db ajándékba kaptam = 21 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)Olvastam:
Ebben a hónapban összesen 9 db könyvet sikerült elolvasnom, ez a majdhogynem szokásosnak mondható. :)  A blogunkra 4 db-ból bejegyzés is készült, és 4 db-ból még biztosan készül is.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése