2016. 03. 02.

Február havi beszerzéseink, olvasásaink


Túl vagyunk a februáron is. Talán kicsit nyugisabb hónapnak is mondhatjuk. A hónapot egy új nyereményjátékkal zártuk, bízunk benne, hogy nagyon örültök neki. :)

Indie:
Ebben a hónapban nem bírtam ki, és sikerült pár könyvvel gazdagodnom :) Szerencsére tudtam mértéket tartani. Áprilisig szeretném minimálisra csökkenteni a vásárlást, hogy akkor majd elszabadulhasson velem a ló :D

Vettem:
- Wendelin Van Draaen: Szerintem, szerinted
amióta láttam a filmet, erre a könyvre vágytam. Hirtelen amikor megláttam, hogy végre meg fog jeleni magyarul, egyszerűen nem tudtam elhinni. Nagyon örülök, hogy megjelent, és most már nem csak filmet, de könyvben is mindig elővehetem :)

- Jessica Park: Flat-Out Love - Szeretni bolondulásig olyan régóta szemezek ezzel a könyvvel. Végre meg tudtam venni, most  már csak az olvasásáig kéne eljutnom :))

- Anne Eliot: Toplistás szerelem szeretem a LOL könyveket, így nem volt kérdéses, hogy ő is jön a gyűjteményembe :)

- Meredith Wild: Rád kattanva 2. az első rész tetszett, és úgy gondoltam meg érné beszerezni a folytatást is :)

Recenziós:
- Wendler Nikoletta: Megvalósult álom recenziós példány az Álomgyár kiadótól :)

Ajándék:

- Sherry Gammon: Hihetetlen alexa19900726 kaptam egy moly-os ajándékozásra :) az első részt nagyon szeretem, remélem a folytatás is lesz olyan jó.

Csere: 

- Rachel Cohn – David Levithan: Nick és Norah végtelen éjszakája egy kedves moly Lizz kereset meg a csere lehetőségével, aminek nem tudtam nemet mondani. Régóta szemezek vele, remélem nekem tetszeni fog a történet :)


Összesítve:
 5 db vettem + db ajándékba kaptam +
1 db csere = 7 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)


Olvastam: Ebben a hónapban összesen  3 db könyvet sikerült elolvasnom. Még mindig nem tudtam vissza állni a régi olvasási mennyiségemre. Remélem lassan de biztosan újra el érem a megszokott darabszámot :) A blogunkra mind a 3-ból készül bejegyzés :)


Perpetua: Magamat is megleptem, ahogy megnéztem az e havi vásárlásaimat, hiszen csak egyetlen könyvet vettem. :D Na de nem is baj, gyúrok már előre az áprilisra, meg hát akad így is bőven olvasni való. :)

Vettem:
- Johanna Basford: A titkos kert - képeslapkönyv Már régóta szemezek én is a különböző színezőkkel és most úgy döntöttem kipróbálom, még ha nem is egyből a "nagy" könyvekkel. :)

Ajándékba kaptam: 

- Ava Dellaira: Kedves halottak molyos ajándék @Andilánytól-től :)

Recenziós: 
- Aria Brighton: Vérvörös rabság recenziós példány az Álomgyár kiadótól :) Összesítve:  1 db vettem +  2 db ajándékba kaptam 3 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :) Ez most gyár hónapnak mondható.

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 9 db könyvet sikerült elolvasnom (ismét megvan a boldogság ^-^) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése