2016. 03. 20.

Jamie McGuire - Endlessly Beautiful (5-8. fejezet)

Író: Jamie McGuire
Cím: Endlessly Beautiful
"Magyar" cím: Végtelenül Gyönyörű
Sorozat: Beautiful 2,75.
Ez egy plusz történet első fejezete és folytatja Travis és Abby kalandjait. Úgy tűnik (örömünkre) az Írónő is nehezen szakad el kedvenc párosunktól, így egyre több részletet kaphatunk róluk. A cselekmény ott folytatódik, miután hazaértek Las Vegas-ból, az esküvőjük után. Azt tudjuk, hogy Abby egyik fő oka az volt, hogy alibit is szolgáltathat (most már) férjének, de a következményeket még nem láthattuk, így most ebbe is bepillanthatunk.


Újabb fejezetek olvashatóak az Endlessly Beautiful történetből. A legutolsó angol fejezet Szent Patrik napján került fel az internetre, és meg kellett említeni, hogy ez külön nevezetes nap, hiszen aznap van Thomas születésnapja. :)


Valamint pár plusz infót is kaptunk az Írónőtől a jövőre vonatkozóan:

Elkezdett egy úgy regényen dolgozni, ami reményi szerint nyáron jelenik meg. Két további fejezet várható most még a Végtelenül Gyönyörűhöz, utána rövid szünet lesz, hogy az új regénnyel tudjon foglalkozni. De ne aggódjunk, ezen is fog dolgozni. A következő hónapokban megismerhetjük az új címeket és borítókat. :)
Érdemes feliratkozni a hírlevélre, mert mindig ott lehet értesülni a legfrissebb hírekről. Legközelebb az új projekt címe derül ki és a borító. Egy kis segítség: Egy új Maddox családi könyv várható, és a lélegzetünk is eláll majd tőle.
Feliratkozni a honlapon lehet (ingyenesen): www.jamiemcguire.com
Továbbá lejátszási listákat az eddigi könyvekhez, válaszokat a Gyönyörű Sorscsapás filmhez és jövőbeni munkákról is találhatunk ott információkat. És igen, a Végtelenül Gyönyörűhöz is jön hamarosan a lejátszási lista. :)

 


1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Érdeklődni szeretnék, hogy tudsz-e arról valamit,hogy miért nem lehet a történetet wattpadon továbbra is elolvasni? Előre is köszönöm a választ!:)
    Üdv:Lexi

    VálaszTörlés