2016. 04. 22.

Jamie McGuire - Endlessly Beautiful "évadzáró"

Író: Jamie McGuire
Cím: Endlessly Beautiful
"Magyar" cím: Végtelenül Gyönyörű
Sorozat: Beautiful 2,75.
Ez egy plusz történet első fejezete és folytatja Travis és Abby kalandjait. Úgy tűnik (örömünkre) az Írónő is nehezen szakad el kedvenc párosunktól, így egyre több részletet kaphatunk róluk. A cselekmény ott  folytatódik, miután hazaértek Las Vegas-ból, az esküvőjük után. Azt tudjuk, hogy Abby egyik fő oka az volt, hogy alibit is szolgáltathat (most már) férjének, de a következményeket még nem láthattuk, így most ebbe is bepillanthatunk.


Elérkeztünk az első mondhatni évad zárásához. A 10. fejezet a legutóbbi és most várnunk kell majd kicsit többet a folytatásra. Ha valaki figyelte az új epizódokat, észrevehette, hogy volt egy kis kavarodás a fejezetek között. A Veszélyeztetve fejezet elé került a Torta című, hiszen időrendben hamarabb történt. 
Itt fontos megjegyeznem, hogy az utolsó fejezet SPOILER-t tartalmazhat azok számára, akik még nem olvasták el a Gyönyörű megváltás kötetet (Cami és Trent történetét), úgyhogy ilyen tudattal vágjatok bele az olvasásba. :D

7 megjegyzés:

 1. Nagyon szépen köszönjük a fáradozásotokat! Öröm volt olvasni! Még mindig Travis a kedvenc Maddox-om :)))
  Pusszancs!

  VálaszTörlés
 2. Nálam se taszított még le senki Travis-t a trónról. :) Főleg, hogy újabb és újabb epizódokat olvashatunk az életükről. Ha örömet okozhatunk, szívesen csináljuk. :)) Biztos érkezik majd a folytatás is. :)

  VálaszTörlés
 3. Kedves Eszter!
  Már alig várom! A Maddox-ból sosem elég ;)
  Mégegyszer köszönjük!

  VálaszTörlés
 4. Érdeklődnék szeretni,hogy miért nem lehet a wattpadod elolvasni már a történetet. Előre is köszönöm a választ!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Huh, bocsi, hogy csak most válaszolok, nem vettem észre. Wattpad-dal voltak gondok. Terjedtek a történetek és Jamie elhatározta, hogy leszedi mindet. :(

   Törlés
 5. Valahogy, esetleg pdf formátumban hozzáférhetnénk? Nagyon érdekelne a történet!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az írónő honlapján újra elérhető magyarul a történet. :)
   http://www.jamiemcguire.com/vegtelenul-gyonyoru-hungarian

   Törlés