2016. 04. 05.

Jodi Ellen Malpas: The protector - borítóleleplezés

Író: Jodi Ellen Malpas
Cím: The Protector
Megjelenés: 2016.09.06.
Fülszöveg:

Az embereknek határozott elképzelése van Camille Logan-ról: apuci kicsi lánya; gyönyörű, elkényeztetett, apa hitelkártyája biztosítja számára a jólétet. De Camille elhatározza, hogy olyan életet akar, ami kötöttségektől mentes. Mint mások is, elköveti a saját hibáit, köztük az egyik miatt rehab-ra kerül, ami nagyon rossz sajtó a családjának. Most, hogy olyan keményen harcolt a függetlenségért és a boldogságért, veszélyben az élete apja egyik kegyetlen üzleti partnere miatt. Düh és félelem közé szorulva, Camille engedi az apjának, hogy biztonságba helyezze. De semmi se tudta felkészíteni az ex-S.A.S. mesterlövészre, aki berobban az életébe.
Jake Sharp a saját személyes poklának fogja. Eltiltották a szolgálatból, aminek következményei személyesek és szakmai szempontból is szörnyűek. Megfogadta, hogy sose hagyja, hogy ez újra megtörténjen. Elfogadni Camille Logan testőri állását nem az a fajta figyelemelterelés, ami elűzi a démonokat. A nő és Jake nem jönnek ki túl jól egymással, mégis megvédeni az örökösnőt a kisebbik rossz. De Jake hamar rájön, hogy nem olyan, amire számított. Kedves, együtt érző, a jelenléte felvidítja, és a feladat hamar mélyebb lesz, mint egy jól fizető állás, nem számít milyen keményen küzd ellene. Feloldozásra van szüksége. Rájön, hogy szüksége van Camille-re. De tudja, hogy nem kaphatja meg egyszerre mindkettőt.

A nálunk is nagyon népszerű Jodi Ellen Malpas szeptemberben érkezik új regénnyel. A Protector a tőle megszokott kortárs romantikus műfajban várható és a mai nappal lepleződött le a borító. Szerintem remek választás, már csak a fülszöveg alapján is nagyon jól tükrözi a könyv történetét. :) Az alábbi linkeken már előrendelhető a könyv.
 
Amerika

Anglia

Pár szó az Írónőről:
Jodi  a Northampton-i Midlands városban született és nőtt fel, Angliában, ahol még ma is él két fiával és beagle kutyusukkal. Álmodozónak tartja magát, rabja a Converse márkának és a mojitonak, valamint az alfa pasik a gyengéi.
Az erőteljes szerelmes történeteket írása és egyedi karakterek alkotása a szenvedélyévé vált - amit most már szeretett olvasóival is megoszt.
Most már büszke #1 New York Times bestseller író - mind a hat megjelent regénye a New York Times listavezetője volt - ugyanúgy, mint a Sunday Times-é is, valamint más nemzetközi listák élére is tört már. Már húsz nyelven jelentek meg regényei szerte a világon.

Bővebben:
Twitter @jodiellenmalpas
Facebook.com/JodiEllenMalpas
Add to your shelf on Goodreads: http://bit.ly/1QZ7yO9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése