2016. 04. 28.

Kim Karr: Turn it Up - borítóleleplezés

Író: Kim Karr
Cím: Turn it Up
Sorozat: The Detroit Love Duet 2.
Megjelenés: 2016.05.16.
Fülszöveg:
Charlotte Lane volt a fiús lány, aki a szomszédban lakott.
Szemei a nyári ég színét idézték.
Haja szőke fürtökben göndörödött.
Egy kicsit pimasz és nagyon édes.
Ő volt a legjobb barátom. A bizalmasom. A megváltásom.

De amikor a körülmények szétválasztottak minket, több mérföld került közénk. Utáltam őt. Hibáztattam őt a legrosszabb rémálmom miatt. És sose akartam újra látni.

Aztán egy rossz fordulat visszahozta az életembe és most a bőröm alatt van. A körülöttünk lévő káosz közepén, változtatott meg. Gyakorlatilag térdre kényszerített. Azt akarja, hogy jobb ember legyek.
De semmi sem ilyen könnyű.


És ahogy a világ kezd összeomlani… mi is.

A kapcsolatunk kiállta az idő próbáját, de amikor a jövő váratlan fordulatot hoz, akkor az közelebb hozhat minket egymáshoz, vagy akár szét is választhat minket.


Kim Karr-t neve a Kötődés könyve kapcsán lehet ismerős a hazai olvasóknak. Májusban egy népszerű sorozatának második része érkezik, pedig az első még csak februárban jelent meg. Sok dicsérő értékelést lehet róla látni, úgyhogy reméljük ez a kötet is jól sikerült. A mai napon leplezte le az Írónő a borítót. :) Nekem talán egy hajszállal jobban tetszik az elsőé, de a színösszeállítás és a kompozíció, azért bejövős. :P

Az alábbi linken hozzáadhatjátok a regényt a Goodreads-es olvasmánylistátokhoz:Az első rész most kedvezményesen megvásárolható az Amazonon $0.99-ért:

Az Írónőről


Floridában él férjével és négy gyerekükkel. Mindig is imádott olvasni és írni. Angol szakos diákként még tanár szeretett volna lenni, de mégse ott kötött ki. Megszerezte az MBA diplomát és projekt menedzserként dolgozott a családalapításig. Most részmunkaidőben a férjével dolgozik és teljes állásban legnagyobb szenvedélyének szenteli magát - az írásnak.

Kötődés regénye a sorozat első darabja, de népszerűségét jól mutatja, hogy novemberben már az 5. része jelenik meg. Harmadik ismert sorozata tavaly jelent meg, első része a Blow címet viseli. Valamint pár önálló regénye is megjelent tavaly: Toxic, The 27 Club címmel és idén a Revolver könyvét várhatjuk még.További információk:
Website: http://www.authorkimkarr.com/
Facebook: https://www.facebook.com/AuthorKimKarr
Twitter: https://twitter.com/authorkimkarr
Goodreads: https://www.goodreads.com/author/show/6644044.Kim_Karr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése