2016. 04. 21.

Kresley Cole: The Player interjú és még pár aprócska infó morzsa

Író: Kresley Cole
Cím: The Player
Sorozat: The Game Maker

Kiadás éve: 2016.
Fülszöveg:

Egy őrült, rejtett múlttal…
A bűn városában, Dmitri Sevastyan megtalálja őt, Victoria Velntine-t – sexi, sérülékeny és szüksége van egy védelmezőre. A megszállottság gyökeret vet benne. Annak ellenére, hogy a múltjában árulás és erőszak is van, semmi nem állíthatja meg, hogy megszerezze.
Egy szélhámos, akinek nincs vesztenivalója…
Szélhámosok leszármazottjaként a huszonkét éves Victoria, azaz Vice, pénzre van szüksége, hogy megóvja a szeretteit. Kiveti a hálóját a gyönyörű és gazdag Dmitri Sevastyan-ra. Még az ő szívét is megkísérti az ellenállhatatlan Orosz.
A szerelem a végső ütőkártya.

Amikor Vice és a munkatársai Dmitri-t egy elhamarkodott Vegas-i házasságba hajszolják, lerázza magáról a figyelmeztetéseket, megbízik benne. De a lány megbízhat benne? Ahogy a titkok kibontakoznak a friss házasok kétségek között töltik a napjaikat, az éjszakákat pedig a legédesebb gyönyörökkel. Amikor végre Vice felfedi férje múltját, maradni fog, hogy harcoljon a házasságért vagy azonnal elfut?

Hello Kresley! Izgatottan várjuk, hogy a borító alá is bepillanthassunk és beszélgessünk kicsit a Player regényedről!
Köszönöm a lehetőséget, Francesca!

Ki is pontosan Dmitri Sevastyan és szerinted mit fognak az olvasók legjobban szeretni benne?
Dmitri Sevastyan a három testvé közül a legfiatalabb. Számítógépes és matematikai zseni és a saját erejéből lett milliárdos. Közel harminc éve, kétségbeesetten igyekszik kitörölni az
érzelmi sebeit, amik még a neveléséből származnak.

Szerintem az olvasók élvezni fogják Vice tudatos becserkészését. Könyörtelen, amikor bírálja a nőt. A múltja miatt nagyon sérülékeny. Az olvasóktól már kaptam olyan visszajelzést, hogy megölelték volna olvasás közben!

A hősnőid mindig vidámak és önálló személyiségek és Vice se különbözik ettől. Mi az az egy tulajdonság, ami szerinted minden hősnőben meg kell lennie?
A humor! Nem bánom, ha sok akadály gördül a hősnők elé, amíg talpraesettségével és humorával le tudja győzni őket.

Erről jut eszembe, mit szeretsz legjobban Victoria karakterében?
Szeretem, hogy mennyire hűséges Vice a családjához és Dmitri-hez is. A családja mottója: „a sírig”, mert az egymás iránti hűségük sose törik meg.

Már sok remek szex jelenetet írtál a sorozatban és a Player se okozott csalódást. ;) Mit mondanál, mi a kulcsa egy párás jelenetnek, ahol a kémia is működik?
Köszönöm! Szerintem a legfontosabb az, hogy a jelenetek személyre szabottak legyenek nem csak a karakterekre, hanem az adott fordulatokra, a bizonytalanságra, a sebezhetőségre és a határokat is feszegesse (mint érzelmileg, mind testileg). Egy párás jelenet bizonyos pontig lemezteleníti a szereplőket – nem feltétlenül szó szerint, de érzelmileg mindenképp.
Egy jelenet megírása után, alkalmazok egy tesztféleséget. Megkérdezem magamtól, hogy ez volt-e a legfülledtebb, a legnyersebb és a legerőteljesebb, ami lehetséges a szereplők között abban az időpontban. Ha nem, akkor újrakezdem.

Ezek a testvérek határozottan dögösek! Mi volt bennük a kedvenced?
Élveztem, hogy mennyire különbözőek, annak ellenére, hogy sok közös is van bennük. Míg Aleks csendes, belül lángoló típus, Maksim inkább elbűvölő playboy típus, aki a szavak mestere. Dmitri személyisége a viharos elegye testvéreinek. Egyik pillanatban ő a legintenzívebb hím, akivel találkoztál. Máskor elbűvölő személyisége vesz le a lábadról.

Van olyan kedvenc jeleneted a Player-ben, amit spoiler nélkül meg tudsz velünk osztani?
Ez minden újraolvasásnál változik! Éppen most az, amikor Vice felkel az éjszaka közepén és Dmitri-t a szikla peremén állva találja, a viharos tenger felé fordulva, szembenézve a múltjával.

Mennyire más egy kortárs és egy paranormális regény megírásának a folyamata?
Számomra nem igazán más, de a paranormális sokkal időigényesebb (a tökéletes háttér részletek megalkotása tizenhat könyv után igazi kihívás!)


Mi lesz a következő Kresley Cole projekt? Igen, többet akarunk!
Jelenleg is dolgozom a következő Halhatatlanok Alkonyat Után regényen, úgy néz ki WICKED ABYSS lesz a címe (most halhatod ezt először!).
Emellett a következő Arcana Krónikák történeten is dolgozom, a DAY ZERO-n. Nagyon várom, hogy még többet osszak meg az olvasókkal a világról. Egyre több nézőpontját ismerhetjük majd meg. Néhány új játékost is bevonok, akik később kiemelt szerepet kapnak a folytatásban.
Szabadidőmben, két szuper-titkos projekten dolgozok. De erről csak később lesz több info.

Alig várjuk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése