2016. 04. 07.

Március havi beszerzéseink, olvasásaink


Márciusban zártuk a februárban indított nyereményjátékunkat. :) Köszönjük, hogy ilyen sokan csatlakoztatok és még egyszer gratulálunk a nyerteseknek. Ha jellemezni kellene a hónapot, akkor a Könyvfesztiválra való ráhangolódással lehetne. Mindketten lelkesen böngésszük az új híreket, vajon milyen könyvekkel gazdagodhatunk következő hónapban. Folyamatosan frissítjük nektek az oldalon is a várható megjelenéseket. Valamint két új típusú bejegyzésünk is született márciusban: az Ötödik hullámról dupla értékelés készült, hiszen a könyv mellett a filmről is megosztottuk veletek e véleményünket. E mellett egy rövid eseménybeszámolót is hoztunk.

Indie:
Márciusi lány vagyok, így most az ajándékoké volt a főszerep, magamnak csak egy darabot vettem :D Büszke vagyok magamra, hogy áprilisra tartalékolom a pénzem, és a bőséget :))

Vettem:
- Stephen King: Mr. Mercedes páromtól megkaptam a második részt, szülinapomra, ezért be kellet szereznem az első részt mellé :)

Ajándék:
Jandy Nelson: Az ég földig ér molyos meglepetés Lisie87-től a szülinapomra, régóta szemezek a könyvel, nagyon örültem, hogy ezzel lepet meg Lisie :)

- Marina Fiorato: Kitegy molyos húsvéti ajándék :) nagyon örültem neki, alig várom, hogy olvashassam :)

- Zoe Sugg: Girl online drága Perpetua szülinapi ajándéka :)) Kíváncsi vagyok nagyon rá.

- Stephen King: Aki kapja, marja Párom tudja, hogy szeretek olvasni, és megjegyezte hogy régen szeretem King-et. nagyon meglepődtem, hogy kaptam Tőle könyvet <3 olyan aranyos volt *-*

- Lauren Oliver: Szobák Andilány-tól kaptam a molyon ajándékba, az első rész meg van, bár még azt se olvastam, de így is nagyon örülök, hogy megkaphattam a folytatást :))

- Jasmine Warga: Szívem és egyéb fekete lyukak
most megkérdezte párom mit szeretnék húsvétra, az egyik választásom ő volt :D

- Louise O'Neill: Örökké a tiéd
a másik választásom pedig ő :))



Összesítve: 1 db vettem + 8 db ajándékba kaptam = 9 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)


Olvastam: Ebben a hónapban összesen  2 db könyvet sikerült elolvasnom. Ami nagyon elszomorít :( Nincs időm olvasni, és szégyellem magam mert a blogra se tudok annyi idő fordítani amennyit szeretnék :(( Perpetua egy angyal, most kettőnk helyet is alkot <3


Perpetua: Még márciusban is ügyes voltam, nem vásároltam sokat, de azért most már akadt pár új megjelenés, amiket be kellett szereznem. 

Vettem:
- Kiera Cass: Párválasztó történetek 2. Eddig minden Cass könyvet megvettem, ő se hiányozhatott és nagyon érdekel, milyen lehet a királynő fejébe is belelátni

- Robert Jackson Bennet: Lépcsők városa Igazából a borítóba szerettem bele. Ez is megláttam és meg kell vennem érzés volt, remélem tetszeni is fog.

- Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája Már régóta szemezek Gaura Ágnes sorozatával és a legutóbbi akciójuk adta meg a végső lökést ahhoz, hogy beszerezzem az első részt.

- Borsa Brown: Az arab szeretője Ha már a dedikálásra is elmentem, a könyv se maradhatott ki a beszerzőkörútból. :D

Ajándékba kaptam: 

- Julia Quinn: Hogyan fogjunk örökösnőt molyos ajándék @vikiniki2-től :)

- Diana Wynne Jones: A vándorló palota molyos ajándék @vikiniki2-től :)

Összesítve:  4 db vettem +  2 db ajándékba kaptam = 6 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :) 



Olvastam: Sajnos megint tanulós hónapot tudhatok magam mögött, így csak 7,5 db könyvet sikerült elolvasnom (egy nyúlfarknyi novella az a fél) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése