2016. 04. 14.

Tara Sue Me: Az alávetett - beharangozó

Író: Tara Sue Me
Cím: Az alávetett
Sorozat: Alávetett trilógia 1.

Kiadó: Művelt Nép
Kiadás éve:
 2016.
Terjedelem:
  384 oldal
Fülszöveg:

Abby King a titkos fantáziájának él.
New York a West Industries jóképű és briliáns igazgatójaként ismeri Nathaniel Westet, de Abby többet is tud róla: a férfi egy gyakorlott, szexi domináns, aki új alávetettet keres magának. Abby, aki szeretné egyszerű könyvtárosi életét feldobni, és belevetni magát a gyönyörök világát, felajánlja magát Nathanielnek, hogy teljesítse be legtitkosabb vágyait. 
A Mesterrel töltött egyetlen hétvége után Abby már tudja, hogy még többet akar, és ezért hajlandó alávetni magát Nathaniel feltételeinek. De a gyönyör ellenére, amit a vállalkozó szellemű Abby kap, a szabályok mögé rejtőző Nathaniel mindvégig hideg és távolságtartó marad. 
Ahogy Abby egyre mélyebben bonyolódik bele a hatalom és szenvedély szívfájdító világába, attól fél, hogy Nathaniel szíve sohasem lesz elérhető számára – a sajátját pedig aligha tudja megmenteni…


ETTŐL A KÖNYVTŐL AZT MONDOD MAJD: "MINEK AZ ÖTVEN MICSODÁJA?" 
(Southern Fiction Review) 

A műfajteremtő erotikus regény, az Alávetett-trilógia első kötete már magyar nyelven is olvasható!

Az irodalmi naptárakban a Szürke ötven árnyalata című könyv csak a második volt. Valóságban a műfaj első, és mindmáig meghatározó darabja, Az alávetett című regény évekkel korábban megjelent és ebben a témában máig meghatározza a dominancia és behódolás világa iránt érdeklődő olvasók irodalmi érdeklődését. Az érzelmekkel túlfűtött, botrányszagú könyv most a Művelt Nép könyvkiadó gondozásában kerülhet a hazai olvasók kezébe.

Ahogy fentebb is olvasható, a mai nappal megjelent Az alávetett sorozat első kötete. A kiadó még sokak számára ismeretlen lehet, mert csak nem régen kezdtek tevékenykedni a piacon. Talán ismertebb regényük Mira Sabo-tól az Amíg kinyílik a szemünk lehet. A borítón lévő jelzésből arra következtethetünk, hogy az Ulpius-ház által az erotikus műfaj kiadásában hagyott űrt igyekeznek betölteni, tehát akinek hiányoznak a hasonló könyvek, náluk biztosan talál kedvére valót a jövőben. Erről a regényről mi is hozunk majd értékelést. :)

A mű szerzője, Tara Sue Me amerikai írónő első könyvét 12 évesen írta. Közel húsz évnek kellett eltelnie, hogy – az egyébként visszafogott családanya, aki férje elől is 3 évig titkolta, hogy erotikus regényeket ír – újra tollat ragadjon. Ennek köszönhető az Alávetett-trilógia első kötete, a trilógiával megegyező című Az alávetett nevű erotikus regény. Az írás a dominancia és a behódolás világába enged betekintést és kalauzolja el az olvasókat. Tara Su Me műfajteremtő, kábító és botrányos Alávetett-trilógiája világszerte milliókat tett a rabjává. Itthon, magyar nyelven a Művelt Nép Kiadó gondozásában jelenik meg, 2016 áprilisától érhető el a hazai könyvesboltok kínálatában.


Abby a visszafogott könyvtáros titkos vágyainak él. Ennek köszönhetően mikor Nathaniel

West, a West Industries jóképű és gazdag igazgatója új alávetettet keres, Abby mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a kiválasztott mindenképp ő legyen. A domináns West egyetlen hétvége alatt teljesen az ujja köré csavarja az elképesztő, titkos vágyakkal rendelkező Abbyt, aki már akkor tudja, hogy ennyi nem elég neki, mindenképpen többet akar a férfiból és az életéből. Egyre mélyebbre sodródik a szenvedély szívfájdító világába, Nathaniel azonban hűvös és zárkózott marad, hideg fejjel, az előre elhatározott szabályai alapján irányítja a cselekményt, megakadályozva minden lehetőséget arra, hogy érzelmileg is közel kerüljenek egymáshoz. Vajon a szerelem ereje felülmúlja elhatározásukat…? A könyvből minden kiderül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése