2016. 05. 01.

Április havi beszerzéseink, olvasásaink

Az április gyönyörű hónap egy könyvmoly életében, hiszen ilyenkor rendezik még az éves Könyvfesztivált. Ilyenkor a kiadók számos friss megjelenéssel örvendeztetnek meg minket és ki ne szeretne könyvek tengerében tölteni egy napot. :) Ezen kívül ebben a hónapban zárult a Végtelenül Gyönyörű történet első évada, most már egyben olvashatjátok el Travis és Abby újabb kalandjait. Valamint több hírmorzsát is hoztunk nektek, reméljük szívesen olvassátok az ilyen típusú bejegyzéseket is. :)

Indie: Sajnos idén se sikerült kijutnom a Könyvhétre :( remélem a következőre végre kijutok! Nagy lelkesedéssel lestem a várható megjelenéseket, és írtam a kis listámat, miket is szerezek majd be. magamhoz képest, nagyon szerényre sikerült a beszerzési listám :) Büszke vagyok, mert tényleg csak a legvágyottabb könyveket vettem meg.

Vettem:
- Sophie Jackson: Egy font hús 
A goodreads átlag meggyőzött, és úgy gondoltam a polcomon van a helye.

- Mary E. Pearson: Az árulás szíve
Az első része volt a tavalyi év nagy kedvence nálam *-* nagyon-nagyon vártam a folytatást, el se hiszem, hogy itt van a polcom :DDD


- Naomi Novik: Rengeteg a borítójába szeretem bele *-*

- Simona Ahrnstedt: Egyetlen éjszaka a fülszöveg alapján megtetszett


- Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok a blogturné, és a borító meggyőzőt :))

- Samantha Young: Into the Deep – Mélyvíz még nem olvastam az Írónőtől, de olyan sokan dicsérték, így nem hagyhattam ki őt sem!!

- Borsa Brown: Az Arab szeretője imádtam az első részt, és kedves Perpetua által még dedikálva is van *-*
Összesítve:   7 db vettem   7 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 4 db könyvet sikerült elolvasnom. Még mindig kevés, de remélem előbb utóbb újra a régi átlagommal jelentkezhetem majd :) A blogra 2 db-ból készült, és 1 db-ból készüli fog értékelés a blogunkra.
Perpetua: Az április azon "kevés" hónapok közé tartozik, amikor biztosan kirúgok a hámból. Magán a Könyvfesztiválon nem vettem sok könyvet, de máshonnan beszereztem az e havi frisseket. ^-^

Vettem:
- Sherrilyn Kenyon: Bűnös éj Újabb Ulpius-tól átvett sorozat. Bár nem ezt vártam legjobban, de nagyon szeretem ezt is, ezért nagy örömmel raktam a bevásárlókosaramba.

- Sophie Jackson: Egy font hús A pozitív értékelések felkeltették az érdeklődésemet, és Lukács Andi a fordító, akinek nagyon szeretem a munkáját, remélem tényleg remek regényt sikerült ezzel is beszereznem.

- Marina Fiorato: Kit Már tavaly is szemeztem/szemeztünk vele, de kimaradt a karácsonyi bevásárlásból, de nem tudtam kiverni a fejemből, így most már végre beszereztem.

- Mary E. Pearson: Az árulás szíve Imádtam az első részt, epedve vártam a folytatást. Határozottan ez a hónap legjobban várt és vágyott könyve. *-*

- Louisa Reid: A fájdalom helye 
Sokat viaskodtam magammal, hogy megvegyem-e. Sokszor lebeszéltem már magam róla, de végül a borító nyerte a csatát. :)

- Jennifer Ashley: A tökéletes nevelőnő Nem hiányozhat a sorozatból. 

- Lakatos Levente: Szigor - A tiltás gyönyöre Bár csak tervezem már elég régóta Lakatos Levente műveinek megismerését, de itt már a novellák is felkeltették az érdeklődésemet. Örültem, hogy egyben is megjelent, így azonnal megrendeltem.

- Anna Banks: Neptun Az utolsó se hiányozhat a polcról.
 
- Abbi Glines: A sorsom A borító továbbra is kiborító, a történet se vett teljesen le a lábamról, de mégse tudtam lemondani róla, meg kellett vennem.

- Amie Kaufman: Lehullott csillagok Gyönyörű a borító és a blogturnés értékelés miatt beruháztam erre is.

- Samantha Young: Into the Deep - Mélyvíz Szeretem az Írónő eddig olvasott könyveit, kíváncsi vagyok, hogy ilyen borongósabb témában mit alkotott. :)

- Leigh Bardugo: Ostrom és vihar Tetszett az első rész és nagyon érdekel a folytatás.
 
Ajándékba kaptam:
- most csak saját vásárlás volt :)
 


Összesítve: 12 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 12 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: Most 8 db könyvet sikerült elolvasnom. :) A blogunkra eddig 1 db-ból készült bejegyzés, és 5 db-ból készül.

Recenziós példányok:
- Tara Sue Me: Az alávetett (e-book) - Művelt Nép Kiadó
Indie: Megmozgatta a fantáziámat, de a listába még se vettem bele, ezért még nagyobb volt az öröm, amikor megláttuk a Kiadó üzenetét. :)
Perpetua: A reklám miatt felfigyeltem rá, de az áprilisi költségvetésbe nem fért bele, így viszont örülök, hogy elolvashattam. :)

- Anne L. Green: Eltitkolt múlt - Álomgyár Kiadó
Indie: Már régóta szemeztem az Írónő előzően megjelent könyveivel. Nagyon igéretesnek tűnik az értékelések alapján :)
Perpetua: 
Nem titok, a sok megosztás miatt, nem tudtam nem észrevenni Anne L. Green új könyvét. Tetszik a borító és érdekes történetnek ígérkezik.

- Takáts Lilla: Jutalomjáték - Álomgyár Kiadó
Indie: A Kiadó ajánlotta nekünk a könyvet, nagyon örülünk a könyvnek, a mi ízlésükhöz igazán illik :)
Perpetua: 
Beleszerettem a borítóba, nagyon egyszerű, letisztult, de mellette nagyon barátságos is. A Kiadó ajánlására és persze, mert a fülszöveg alapján nekünk való könyv lehet, belevágunk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése