2016. 05. 31.

Gena Showalter: The Darkest Torment - Release Blitz

Író: Gena Showalter
Cím: The Darkest Torment
Sorozat: Alvilág Urai 12.
Megjelenés:
 2016.05.31.
Fülszöveg:

A Bizalmatlanság Démona, Baden a halálba hajtott, évszázadokat töltött a purgatóriumban. Most visszatért, de mi ennek az ára? Kötődik az alvilág királyához, egy még sötétebb erőhöz, nem tud ellenállni mások érintésének… és gyorsan egy áruló bérgyilkossá változik, kontrolálatlan indulattal. A dolgok még rosszabbak lesznek, amikor a küldetés kudarcba fullad, és egy menyasszonnyal találja magát együtt, aki nem is az övé.

A híres kutyakiképzőt, Katarina Joelle-t, arra kényszerítették, hogy egy szörnyeteghez menjen, aki megvédi a szeretteit. Amikor a ceremónia után túszul ejti a könyörtelen, de gyönyörű Baden, két gonosz közötti háborúban találja magát – egy olyan védelmezővel, aki veszélyesebb, mint a szörnyek, akikre vadászik. Ellenségek, de egyikük se tud ellenállni a köztük fellángoló szenvedélynek… és nagyon hamar a szívük lesz a legnagyobb veszélyben.

De ahogy Baden egyre mélyebbre csúszik a szakadékban, meg kell tanítania szeretni… vagy elveszíti örökre.

TheDarkestTorment - RWB banner  
A paranormális románcok királynője, a New York Times és az USA Todey bestseller szerzője Gena Showalter visszatér az "Éjsötét gyötrelem" kötettel, az Alvilág Urai várva várt tizenkettedik részével.


Most bele is olvashattok a regénybe:


Katarina wasn’t afraid of Baden. Not anymore.
He took a step to the side, intending to move around her. Oh, no. She flattened her hands on his shoulders, keeping him in place.
“I want to know what’s wrong with you.” She said. “Tell me.”
He snapped his teeth at her in a show of dominance. “You think you want to know my problem. You’re wrong.”
Her tone dry, she said, “I’m so glad you know my mind better than I do.”
“Very well. I need sex.” He threw the words at her as if they were weapons. “Badly.”
Whoa. Blindside!
Heart pounding, she jerked her hands away from him. “Sex...from me?”
“Yesss.” A hiss. “Only from you.”
Only. Amazing how one little word could send pleasure soaring through her, warming her. “You told me never to touch you.” Which she’d just done, she realized. My bad.
“I’ve changed my mind.” His gaze dropped, lingered on her lips.
Burning her... “But you and I...we’re a different species.” As if that mattered to her body. Gimme!
He took a step closer, invading her personal space.  “We’ll fit, I promise you.”

Tristo hrmenych! The raspy quality of his voice, all smoke and gravel...she shivered with longing. Must resist his allure.
But...but...why? Before she’d committed to Peter, she’d dated around, had made out in movie theaters, cars and on couches. She’d liked kissing and touching and “riding the belt buckle,” as her friends had called it. Then, after committing to Peter, she’d gifted him with her virginity. At first, he hadn’t known what to do with her—he’d been just as inexperienced—and she’d left each encounter disappointed. When finally she’d gathered the courage to tell him what she wanted, he’d satisfied her well.
She missed sex. But connection...intimacy...she thought she missed those more.
The dogs barked, jolting her from her thoughts. They’d cleaned their food bowls, and now wanted to play. She clasped Baden’s hand to lead him out of the kennel. He jerked away, severing contact.
One action. Tons of hurt.
“I’m allowed to touch you and you want to have sex with me, but you’re still disgusted by me.” She stomped outside the kennel, done with him. “Well, I’m leaving. Good riddance! Your do-what-I-say-or-else attitude was annoying, anyway.”
He darted in front of her, stopping her. Breath caught in her throat as sunlight streamed over him, paying his chiseled features absolute tribute, making his bronzed skin glimmer.
So beautiful. Too beautiful.
“I’m not disgusted by you. You need me. I’ve come to accept it,” he admitted, looking away from her. “But being skin-to-skin with another is painful for me. We’ll have to proceed carefully. And you’ll get over your annoyance.”

Another order!  She would show him the error of his ways.

Ha tetszett az alábbi linkeken meg is vásárolhatod! 

Amazon * Kindle * Barnes & Noble * Nook * Book Depository * GooglePlay *iBooks* BAM * Kobo * IndieBound

"Nem győzheted le a sötétséget, Baden. - Baden komolyan elmosolyodott. - Én vagyok a sötétség."

Itt a Goodreads listádhoz is hozzáadhatod!

Lords of the Underworld Series banner
Egyben a gyönyörűséges sorozat! *-*

Ne maradj le a korábbi részekről se:

THE DARKEST NIGHT

THE DARKEST KISS

THE DARKEST PLEASURE

THE DARKEST WHISPER

THE DARKEST PASSION

THE DARKEST LIE

THE DARKEST SECRET

THE DARKEST SURRENDER

THE DARKEST SEDUCTION

THE DARKEST CRAVING

THE DARKEST TOUCH

"Baden-nek szexre volt szüksége. Keményen és gyorsan. De ami a legfontosabb, hogy most azonnal. De csakis Katarina-val."
Az Írónőről:

Gena Showalter a lenyűgöző Alvilág Urai és a Sötétség angyalai sorozatok New York Times és USA Today szerzője, még két ifjúsági sorozatáról - Everlife és a White Rabbit Chronicles - és az Original Heartbreakers sorozatáról is ismerhetjük. Emellett National Reader's Choice és kétszeres RITA díj jelölt, történetei jelentek meg a Cosmopolitan magazinban (Red Hot Read) és a Seventeen magazinban, feltűnt a Nightline-ban és említették az Orange is the New Black sorozatban - ha erről kérdezed, órákon át tud beszélni róla! Számos nyelvre fordították már regényeit. Keményen dolgozik a következő könyvén, egy mesén sötét oldallal rendelkező alfa hímmel és egy erős nővel, aki térdre kényszeríti. Többet megtudhat róla, kutyamentéseiről és várható könyveiről az genashowalter.com vagy Facebook.com/genashowalterfan    oldalakon.

Website | Twitter | Facebook | Goodreads

Végül lehetőség van megnyerni az új regényt, de azt hiszem külföldi postázásra nincs most lehetőség. :( Azért hátha akadnak nem hazánkban élő magyar olvasóink is. :)

InkSlinger PR - blogger banner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése