2016. 05. 10.

K. Bromberg: Driven sorozat borítóleleplezés

Író: K. Bromberg
Cím: Driven - Szükgés
Sorozat: Driven 1.
Eredeti megjelenés: 2013.
Hazai megjelenés: 2014.
Fülszöveg:
Rylee Thomas hozzászokott ahhoz, hogy ura minden helyzetnek. De hamarosan találkozik egy férfival, akivel élvezet elveszíteni az irányítást…
A pajkos mosolyú és fájdalmasan jóképű Colton Donavan számára kihívást jelentek, mert olyan világban él, ahol minden nő őt akarja. Én vagyok a szabályt erősítő kivétel. Megszokta már, hogy az élet minden területén pontosan azt kapja, amit akar. Ő a vakmerő férfi, aki mindig az irányíthatóság és irányíthatatlanság közötti szűk mezsgyén jár, akár a pályán dönget, akár azon kívül.
Colton úgy robban be az életembe, mint egy tornádó: felemészt minden kontrollt, feszegeti a sebezhetőségem korlátait, és kérlelhetetlenül behatol a sebzett szívem köré font védőháló mögé. Széthasítja azt a világot, amit olyan óvatosan, rendezetten, kiszámíthatóan, fegyelemmel építettem fel.
Amit ő akar, azt nem tudom neki megadni, amire nekem van szükségem, azt ő nem adhatja meg. De ha már egyszer a finom külső mögött megpillantottam lerombolt lelkének rejtett sötét titkait, vajon el tudok sétálni tőle?
A szexuális vonzalom tagadhatatlan. Mind a ketten kétségbevonhatatlanul vágyunk az irányításra. De ha e két világ összecsap, elég lesz-e a vonzalom arra, hogy összekössön minket, vagy a ki nem mondott titkok és a konok csaták végül arra késztetnek, hogy elváljanak útjaink?

Külföldön új borítót kap K. Bromberg hazánkban is ismert Driven sorozata. Az első rész nálunk az Ulpius-ház gondozásában jelent meg. Azóta sajnos nincs hír a folytatásról. :(
Szükség által hajtva. Vággyal töltve.
Driven (1. rész)
Sose kellett volna az útjainknak keresztezniük egymást.
Colton Donovant arrogáns, rossz fiús kisugárzású pasi, és megtestesít mindent, amit valaha is akartam. És mégis elég volt egy éjszaka, egy folyosón és egy lopott csók, hogy tudjam, gyűlölöm és kívánom is azonnal.
A szívem gyógyuló félben volt. Az ő lelke sérült. De egy ajánlat, egy kis fiú és egy farsangi dátum, és nem tudtam elsétálni és ott hagyni.
Ez a mi történetünk. A mi harcunk. A tökéletesen tökéletlen szerelmünk.
Amazon US Amazon UK iBooks Kobo B&N


Vággyal töltve. Összetörve a szerelemtől.
Fueled (2. rész)

Mi történik, amikor az egyetlen ember, akire nem számítottál lesz az a személy, akiért a leginkább harcolsz?
Colton ellopta a szívemet. Nem kellett volna, és biztos, hogy nem is akarta, de berobbant az életembe, lángra lobbantott bennem olyan érzéseket, amik azt hittem már meg is haltak örökre, és olyan vágyat szított bennem, amiről nem is tudtam, hogy létezik.
Rylee bezuhant a gardróbszekrénybe és az életembe. Most már nem tudok ugyanolyan lenni. Látta a bennem lévő sötétséget, és még mindig itt van. Harcol értem. Kétségkívül egy szent és határozottan én vagyok a bűnös.
Hogy lehet, hogy az egyetlen dologért, amit egyikünk se akart - nem számítottunk arra a végzetes éjszakára - olyan nehéz harcolni a megtartásáért?
Elakad tőle a lélegzetem, megáll a szívem, és azonnal visszahoz az életbe is egyetlen másodperc alatt. De hogy szerethetek egy olyan embert, aki nem hagyja? Aki állandóan eltaszít, hogy ne lássam a sérült múltját? A szívem elbukott, de a a türelem és a megbocsátás örök.
Hogyan vágyhatom egy olyan nőre, aki elbátortalanít, dacol velem és arra kényszerít meglássam a mély, sötét szakadékot a lelkemben? Egy hely és egy személy, amikről megesküdtem, hogy sose térnek vissza. Önzetlen szíve és szexi alakja többet érdemel, mint amennyit adhatok neki. Tudom, hogy nem tudok az lenni, akire szüksége van, akkor meg miért nem engedem el?
A szükség hajt és vággyal vagyunk töltve, de ez elég a szerelemhez?
Amazon US Amazon UK iBooks Kobo B&N

Szerelemtől összetörve. Az örökké felé haladva.
Crashed (3. rész)

Crashed.jpgAmikor az élet összeomlik körülöttünk, milyen keményen vagyunk hajlandóak harcolni azért az egy dologért, ami nélkül nem tudunk élni, egymásért?
Az élet tele van pillanatokkal.
Fontos pillanatokkal.
Apróságokkal.
De egyik se lényegtelen.
Mindegyik az életed egy későbbi eseményére készít fel. Le kell győznöd a félelmeidet, szembe kell szállni a démonokkal, és ki kell tisztítanod a mérget, ami a lelkedet támadja vagy megkockáztatod, hogy mindent elveszítesz.
Az enyém abban a percben kezdődött, amikor Rylee kiesett a szekrényből. Érzővé tesz. Egésszé tett, amikor mindig azt hittem, hogy hiányos vagyok. Olyan irányt vett az életem, amiről nem gondoltam, hogy ilyenre vágyok. A fenébe is, megéri a harcot... de hogy harcolj olyan valakiért, akiről tudod, hogy nem érdemled meg?
A szerelem tele van hullámvölgyekkel.
A szív magasba tör.
A lélek megrázó mélypontra kerül.
És egyikük se elhanyagolható.
A szerelem egy versenypálya, tele fordulatokkal, amiket át kell gondolni. Falakat kell ledöntened, meg kell tanulnod bízni, és fel kell gyógyulni a múlt sebeiből a győzelem érdekében. De néha nehezebb, mint várnád.
Colton meggyógyít és kiegészít, ellopta a szívemet, és ráébresztett, hogy a szerelmünk nem kiszámítható és nem tökéletes - inkább kanyargós. És ezzel nincs gond. De amikor a külső tényezők tesztelik a kapcsolatunkat, milyen messzire vagyok hajlandó menni, hogy bizonyítsam, megéri a harcot?
Aki azt mondja, hogy a türelem és a szerelem kedves dolog, akkor még nem találkozott velünk. Mi tudjuk, hogy a szerelmünk megéri, de amikor a múlt betör a jövőbe, elég erősek vagyunk vagy szétszakít minket?
Amazon US Amazon UK iBooks Kobo B&N

Egy véletlen találkozás élete legfontosabb versenyéhez vezetett...
Raced (4. rész)

Raced.jpegColton Donovan a gyorsító sávban élte életét, de Rylee Thomas megtanította neki, hogy miről szól a verseny.
Arrogáns.
Nyers.
Összetört.
Öntelt.
Mocskos szájú.
Lázadó.
Egomániás.
Megbabonázott.
Vakmerő.
Azt hiszed ismersz?
Gondold át újra.
* Ez a rész nem a Driven trilógia újraírása. Fontos jelenetek olvashatóak benne Colton szemszögéből, és olyanok is, amiket korábban nem láthattunk. Hallhatjuk a gondolatait, megéljük belső nyugtalanságát és vele nevetünk, amikor legyőzi a démonait és megérti mit jelent a szerelem.


Az trilógia után érdemes olvasni.

Az örökké felé haladva. Követelve a kockás zászlót.
Aced (4. rész)

Aced.jpgRylee és Colton útja folytatódik...
Egy pillanat. Hat évvel ezelőtt.
Az este, amikor kitisztult a körülöttem lévő világ miatta. Most itt a katalizátor, ami a szétszakítással fenyeget minket.
Azt hittük a boldogság örökké tart. Miért érzem úgy, mintha valaki fojtogatna?
Hogyan lehet egy pillanat, amikor a világunk rendben van, a tökéletes életünk elrontója?
Nem veszíthetem el.
Ő az én kockás zászlóm.
Amazon US Amazon UK iBooks Kobo B&Nkristy bromberg.jpg
A New York Times és az USA Today bestseller szerzője K. Bromberg kortást regényeket ír, amik édes és érzelmes történetek, sok szexi és valós helyzettel. Szeret erős hősnőket alkotni sérült hősökkel, akiket szeretnénk gyűlölni és gyűlölve szeretünk.
A női szereplőinél keveri: a pimaszságot, az intelligenciát, a makacsságot, a kitartást, a céltudatosságot, az érzelmességet, az erőt. Mindez őt is jellemzi a férjével és három gyerekével töltött mindennapjait Dél-Kaliforniában.
Szeszélyből döntött úgy K. Bromberg, hogy kipróbálja az írást. Megírta a Driven sorozatot (Driven, Fueled, Crashed, Raced, Aced - utóbbi idén januárban jelent meg) és a Driven sorozat önálló regényeit (Slow Burn, Sweet Ache, Hard Beat - utóbbi októberben érkezik) és egy UnRaveled címet viselő novellát. Most egy új projekten dolgozik és pár meglepetéssel is készül az olvasóinak.
Imád visszajelzéseket kapni az olvasóitól, ezért érdemes keresni őt a médiában.
2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Valaki esetleg tudja hogy várható-e a triologia 2.részének és a.többinek a.lefordítása magyarra?

    VálaszTörlés
  2. Szia, a masodik rész már kapható.
    A könyvmoly képző adta ki.
    Én már olvasom nagyon jó :)

    VálaszTörlés