2016. 06. 21.

Jennifer L. Armentrout: Torn - Borító leleplezés

Író: Jennifer L. Armentrout
Cím: Torn

Sorozat: Wicked Saga 2.
Megjelenés: 2016.07.19.
Fülszöveg:

Kettészakadni a kötelesség és a túlélés között, és semmi sem lesz már ugyanaz.
Minden, amit Ivy Morgan ismert, a feje tetejére állt. Miután elárulták és majdnem megölte a Tündérek Hercege, még mindig sérült - és egy világrengető titokkal bír, amit minden áron meg kell őriznie. És ha a Rend kideríti ezt a titkot, meg fogják ölni.
Aztán még ott van Ren Owens is, a szexi, tetovált elit tagja a Rendnek, aki megosztja az ágyát Ivy-val és a szívét is birtokolja. A kettőjük között lévő kémia izzó, de Ivy tudja, hogy Ren számára mindig a Rend és a hozzá tartozó kötelességek lesznek az elsők - és sose érne hozzá, ha ismerné az igazságot. Ha egyáltalán életben hagyná. Mégis hogy békéljen meg önmagával, ha hazudik neki?
De ahogy a Tündér Herceg közeledni kezd Ivy-hoz, azzal a szándékkal, hogy nyitva tartsa a Másvilág kapuját, Ivy kezd kifogyni a lehetőségekből. Ha nem jön rá kiben bízhat - méghozzá gyorsan - nem csak a szíve törik össze, hanem az emberiség is.

Jennifer L. Armentraut Írónőt azt hiszem nem kell bemutatni. :D Luxen sorozata hatalmas siker hazánkban, de nem csak az a sorozat kötődik nevéhez. A Wicked regénye 2014-ben jelent meg, paranormális műfajban és idén érkezik majd a folytatás, ám a borítót már most megcsodálhatjátok. A terveket Sarah Hansen from Okay Creations és a  Kelsey Kukal-Keeton from K Keeton designs készítette. Ha még nem olvastátok az első részt, most limitált ideig megvásárolhatjátok kedvezményesen.


És, hogyan kezdődött minden...

WICKED - cover

Amazon ** Barnes and Noble ** iBooks ** Kobo


Az Írónőről:

A New York Times és Nemzetközi bestseller író Jennifer Martinsburg-ban, Nyugad Virginiában él. A róla hallott pletykák nem igazak. Amikor épp nem keményen dolgozik az adott könyveken, olvasással tölti az idejét, igazán rossz zombis filmeket néz, tetteti, hogy ír és a férjével lóg. Az írás utáni álmodozása még egy algebra osztályban kezdődött, ahol legtöbb idejét novellák írásával töltötte... ami megmagyarázza, hogy miért ment neki úgy ahogy a matek. Jennifer ifjúsági paranormális, sci-fi, fantasy és kortárs romantikus műveket ír. Több helyen is publikált már: Spencer Hill Press, Entangled Teen and Brazen, Disney/Hyperion és a Harlequin Teen. Az Obszidián könyve esélyes arra, hogy filmvászonra kerüljön és a Covenant sorozat TV képernyőre kerülhet. Ifjúsági romantikus feszültségekkel teli regénye a Don't Look Back 2014-ben jelölést kapott a YALSA díjra legjobb Ifjúsági Regény kategóriában. Felnőtt és New Adult kortást történeteket és paranormális romantikus regényeket is ír J. Lynn néven az Entengles Brazen és a Harper Collins cégeknél.

Website ** Facebook ** Twitter ** Novel Goodreads ** Author Goodreads

  InkSlinger-Blogger-New

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése