2016. 06. 19.

Lauren Rowe: Ball Peen Hammer borítóleleplezés

Író: Lauren Rowe
Cím: Ball Penn Hammer
Eredeti megjelenés: 2016.07.25.
Fülszöveg:

Keane Morgan nem fogadja a hívásaimat és nem válaszol az sms-eimre, és fene dühös voltam emiatt. Nem akartam többé Seattle-ből Los Angeles-be utazni egy olyan emberrel, aki szintén nem akar velem, de rohadtul nem volt választásom az ügyben - főleg akkor nem, ha használni akarom a testvére áhított parkoló kártyáját.
Oké, térjünk vissza Keane-re, objektív szemmel nézve gyönyörű és elég vicces is. De hogy a fenébe leeht önmagába szerelmes? Úgy értem, igen, azok a gödröcskék, amik megjelennek beképzelt arcán, megmagyarázhatják a dolgot. És őszintén, milyen pasi használja a "bébi" szót merev arccal? Ó, igen: az olyan, aki férfi sztriptíztáncos.
Így van, a beképzelt bunkó Seattle-be tart, hogy Magic Mike-ot játsszon egy klubban, aminek "Ball Peen Hammer" a neve - ami azt jelenti, hogy Keane Morgan nem az a fajta ember aki valaha is érdekelne.
Egyáltalán. Nem.
Rohadtul nem.
Nos, amíg Keane rá nem vett, hogy belezúgjak.
Így történt.
Elég súlyosan.

Lauren Rowe nevét nem régen ismerhették meg a haza olvasók. A Klub sorozatának első része tavaly jelent meg az Európa Kiadó gondozásában, és már a második részt is a kezünkben tarthatjuk. Júliusban egy izgalmas önálló regénnyel érkezik az Írónő, ennek hoztam most a borítóját nektek. :) A Ball Peen Hammer egy szexi romantikus vígjáték Keane Morgan-ról (az egyik Morgen testvér a Club sorozatból) és Maddy Milliken (Hannah Banana Montana Milliken kicsit húgáról).


Ball Peen Hammer KÜLÖNÁLLÓ
megértéséhez nincs szükség korábbi regények olvasására.
Megjelenés: 07.25.


Add hozzá a Goodreads listádhoz: http://bit.ly/1WOAJbg


teaser ball been hammer.jpg
"Meg kell szereznem. Nem számít mit mondtam tegnap éjjel. Tulajdonképpen nem érdekel senki és semmi más rajta kívül és csak őt akarom."

Az Írónőről:

Az USA Today és nemzetközi bestseller szerzője, Lauren Rowe San Diego-ban, Kaliforniában él, ahol a könyvírás mellett, a táncos/parti csapatával előadásokat tartanak Dél-Kalifornában, dalokat ír, kínos fotókat csinál a Boston terrierjéről, Buster-ről, a családjával tölti az idejét, és hangoskönyveket narrál. Legjobban arra büszke, hogy a könyveit számos nyelvre lefordították és számos hazai és nemzetközi listára felkerült. Megtudhatsz róla és várható megjelenéseiről többet honlapján: www.LaurenRoweBooks.com vagy Facebook-on, Twitter-en vagy Instragram-on (@laurenrowebooks)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése