2016. 06. 01.

Május havi beszerzéseink, olvasásaink

A májusunk sem telt eseménytelenül. :) Talán legnagyobb büszkeségünk ebben a hónapban az Árulás szíve hetünk volt. Annyira a szívünkhöz nőtt az a sorozat, hogy számos érdekességgel készültünk nektek róla és a kiadó is közreműködött ehhez. :) És így hónap végén elmondhatjuk, hogy készülünk már a júniusi könyvözönre. :D

Indie:
Szeretem a májust, most még se sikerült annyira jól ez a hónapom :( Elkapott egy olvasói válság, ami amúgy is kis mennyiségemet, még lejjebb vitte... hihetetlen, hogy tavaly milyen sokat tudtam olvasni, és ebben az évben árnyéka vagyok önmagamnak :/ De reménykedve várom a júniust, és remélem, hogy újult erővel térek vissza!!

Vettem:
- Kendal Kulper: A tenger boszorkánya a fülszövege fogott meg igazán, úgy érzem nekem való történetet rejtenek a lapjai :)

- Abbi Glines: A sorsom az első rész nem igazán fogott meg, de szeretnék esélyt adni a folytatásának.

- Amy Ewing: Az Ékkő szemezgettem vele, de a végső döntést Perpetua-nak köszönhetem :) remélem jól választottunk :D

aa

Összesítve: 3 db vettem = 3 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)


Olvastam: Ebben a hónapban összesen 2 db könyvet sikerült elolvasnom. Az olvasói válságnak, és más ráhatásoknak is köszönhetem az újabb pici darab számot :(  A blogra 1 db-ból készült, és 1 db-ból készüli fog értékelés a blogunkra.Perpetua: Májusban megint igyekeztem visszafogni magam, és csak 3 könyvet vettem. Nagyon nagyon készülök a júniusra. ^-^

Vettem:
- Naomi Novik: Rengeteg Én ezt nem akartam megvenni, de tényleg. :D De egyszerűen mindenhol szembejött velem, úgyhogy mégis megvettem. :P


- Sarah MacLean: Tizenegy botrány egy herceg meghódításához Eddigi történelmi romantikusaim közül ez a kedvenc sorozatom, nagyon örülök, hogy megérkezett a sorozat lezárása is.

- Jennifer L. Armentrout: Be With Me - Légy mellettem Sajnos még az előző részt nem olvastam el, de az első rész meggyőzött annyira, hogy ezt is gondolkodás nélkül megrendeltem. :)

Ajándékba kaptam:
- On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal? Drága @Lisie87-től kaptam molyos ajándékozásra. :))

- Amy Ewing: Az Ékkő Maxim-os játékon, nyertem. ^-^Összesítve: 3 db-ot vettem + 2 db-ot ajándékba kaptam = 5 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: Most 6 db könyvet sikerült elolvasnom. :) A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.Recenziós példányok:
- Mira Sabo: Amíg kinyílik a szemünk (e-book) - Művelt Nép Kiadó
Indie: Már régóta szemezgettem vele, örülök, hogy a Kiadó felajánlotta, hogy elolvashatjuk :)
Perpetua: Egy kedves molylány értékelése miatt felfigyeltem már régen a könyvre, nagyon örülök, hogy el is olvashatom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése