2016. 06. 23.

Wendy Higgins: The Great Pursuit - Borító leleplezés

Író: Wendy Higgins
Cím: The Great Pursuit

Sorozat: Eurona Duology 2.
Megjelenés: 2017.03.07.
Fülszöveg:
Lochlanach lecserélte a nagy szörnyet valami sokkal szörnyűbbre, egy szép külsőbe csomagolt, megtévesztő ellenségre. A bosszú generációk óta öröklődött: Rozario Rocato a neve. Olyan erőt és képességeket nál a vadásznak, Paxton Seabolt-nak, melyeket sose kaphat meg szülőhazájában. Pax-nak el kell döntenie, milyen messze hajlandó elmenni a gyámsága alatt, tudva, hogy ő Aerity Lochson Hercegnő ellenfele.

Egy olyan helyen, ahol a hagyományőrzők rettegik a változást, a Lochlan trónnak meg kell küzdenie a titokzatos ellenséggel és árulókkal, miközben igyekszik a felkelést is elfojtani. Mivel a királyi család szörnyű körülmények között van, a kastélyt Aerity gondjára bízzák. Itt az ideje, hogy félretegye a félelmeit és ragadja meg a hatalmat, hogy megmentse vagy elpusztítsa az embereit.
  
Wendy Higgins munkásságát a Maxim kiadó jóvoltából ismerhetjük. Ennek a könyvnek az első része valamiért igazán felkeltette az érdeklődésemet, nagyon szurkolok, hogy magyarul is olvashassuk majd, főleg, hogy csak egy két részes sorozatról van szó. :) Jövőre érkezik a második rész, és a mai napon hullott le a lepel a borítóról. Szerintem ez is gyönyörű lett, bár egy picivel az első még jobban tetszik nekem. *-*

A könyvet megtalálod Goodreads-en.


Az Írónő az alábbi linkeken érhető el:
Facebook
Twitter
Instagram

Ha még nem olvastátok az első részt, de most kedvet kaptatok hozzá, most kedvezményesen megvásárolható:

 Nook
Dream Cast (Forrás)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése