2016. 07. 05.

Június havi beszerzéseink, olvasásaink

Szépséges, könyvekben gazdag júniust tudhatunk magunk mögött. ^-^ Korábbi hírek ellenére, szerencsére gond nélkül lezajlott a Vörösmarty téren az Ünnepi Könyvhét, ahol most szerintem még több számunkra kedves kötet jelent meg. :) Ezen kívül, most sikerült kicsit több figyelmet fordítanunk a külföldi megjelenésekre is, hiszen láthattátok, hogy ebben a hónapban több borító leleplezést hoztunk nektek. Természetesen értékelésekkel se maradtunk el, reméljük most is kedvetekre való bejegyzéseket hoztunk nektek. :)

Indie:
A június is nagyon hamar elrepült, szerencsére nem volt könyvből hiány most sem :) Igaz, hogy az olvasásaim száma most se túl sok, de annak örülök, hogy vásárlás terén is vissza tudom magamat fogni :)

Vettem:
- R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel moly ajánlás alapján rendeltem meg magamnak

- Marie Rutkoski: The Winner's Curse - A nyertes átka Blogturné keltette fel rá a figyelmemet, és Perpetua is ajánlotta

- Böszörményi Gyula: Beretva és tőr igaz még csak az első részt olvastam, de közben a második rész a polcomon csücsül, így nem volt kérdés a kiegészítő beszerzése sem :)

- Michelle Hodkin: The Evolution of Mara Dyer - Mara Dyer változása az első rész igazán tetszett, ezért szeretném megismerni a folytatást is :)

- Amy Harmon: Arctalan szerelem az értékelések meggyőztek, és kedves moly ismerősünk pveronika ajánlása  is

- Calia Read: Elborulva az első rész hihetetlenül jó volt, alig vártam, hogy végre a folytatás is a kezembe kerüljön!!!! (a képen azért nem szerepel, mert páromnál maradt)

- Kim Holden: Bright Side pveronika ismét hatással volt rám :))



Összesítve: 7 db vettem = 7 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 3 db könyvet sikerült elolvasnom, sajnos még mindig nem tért vissza az átlag :( sose gondoltam volna, hogy ennyire kevés időm fog jutni az olvasásra, eddig csak ez töltötte ki minden időmet. Kicsit káoszt érzek, olyan mintha elvesztettem volna az uralmat magam felett :D A blogra 1 db-ból már készült, és 2 db-ból még készülni fog bejegyzés :)


Perpetua: Szerintem már elég sokszor felvezettem, hogy a június a vásárlás hónapja, így nem meglepő, hogy elég sok könyvvel gazdagodtam. :D Ilyenkor már csak az a baj, hogy túl sokat akarok egyszerre olvasni, az időm meg véges. :D

Vettem: - Kresley Cole: Vámpírbosszú Egyetlen másodpercig se agyaltam, hogy megrendeljem e. Kresley Cole könyvei hatalamas kedvencek és hatalmas öröm, hogy folytatódnak. :)

- Kim Holden: Bright Side WOW könyvben még nem csalódtam, és azért az értékelések is meggyőzőek voltak.

- Calia Read: Elborulva Az első rész még mindig a kedvenc WOW könyvem, úgyhogy nem titok, hogy legjobban várt könyvek között van ez is.

- Jamie McGuire: Gyönyörű áldozat Még mindig nem sikerült folytatnom a sorozatot, de ha az eddigi részeket is begyűjtöttem, ezt se akartam kihagyni.

- Amy Harmon: Arctalan szerelem Szintén pár remek értékelés győzött meg, és most már azt is mondhatom, hogy egyáltalán nem csalódtam benne.

- Cassandra Clare: Keserű szájíz Szeretem az Árnyvadászok világát, gyűjtöm az Akadémia novelláit is. :)

- Cassandra Clare: Sápadt királyok, hercegek Szintúgy.

- Julie Kagawa: A halhatatlanság szabályai Ezen azért kicsit vacilláltam, de csak mert már sok volt a vásárlás. :D Viszont szeretem a Vastündérek sorozatot és érdekes a fülszöveg, mégis megvettem.

- Marie Rutkoski: A nyertes átka Műfaja mostanában nagyon közel áll hozzám, biztos, hogy újabb gyöngyszemet leltem ezzel is.

- Jessica Shirvington: Csábítás Az első részben még éppen csak elkezdődtek a kalandok, kíváncsi vagyok mi vár még Violet-re.

- Anne Bishop: Vörös betűkkel Nekem való könyv, úgy érzem, nem tudtam ellenállni neki.. :D

- R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel A Rubin Pöttyösek között se szoktam igazán válogatni, hiszen csupa remek olvasmánnyal gazdagodtam általuk, ez se maradt ki.

- Michelle Hodkin: Mara Dyer változása Az első részről volt a blogon az első értékelésem, abban látszott, mennyire szerettem, úgyhogy nagyon akartam ezt is. :D

- Böszörményi Gyula: Beretva és tőr Tavalyi évem nagy felfedezettje a sorozat, nagyon örültem, hogy kapunk egy kiegészítő történetet is.

- Lisa Kleypas: Nem múló varázs A műfaját szeretem, de inkább a borító a ludas, erőszakkal rávett, hogy megrendeljem. :D

- Victoria Aveyard: Üvegkard Az Vörös Királynő is nagy kedvenc volt, és máris itt a folytatás. *-*
 


Összesítve: 16 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 16 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: Most 6 db könyvet sikerült elolvasnom. Kicsit szomorkodom, mert nagyon sok remek olvasni való könyvem van, de a júniushoz a vizsgaidőszak is hozzátartozik, úgyhogy ez van. :D Viszont legalább a vizsgákon sikeresen túl vagyok. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és legalább 4 db-ból készül.





2 megjegyzés:

  1. Szia :) Az Üvegkard nem az Üvegtrón folytatása, hanem a Vörös királynőé. Gondoltam, hogy szólok az elírás miatt.

    VálaszTörlés