2016. 07. 01.

K. A. Linde: All That Glitters borító leleplezés

Író: K. A. Linde
Cím: Diamonds
Sorozat: All That Glitters 1.
Megjelenés: 2017.11.01.
Fülszöveg:
Bryna úgy érzi rajta tartja a szemét.
Forró, csábító, vadító.
Legalább 10 évvel idősebb az ő 17 événél, és pontosan tudja, hogy mit tesz vele az a nézés.
Okos dolog lenne elsétálni...
De nem tud. Főleg nem azon az első estén, amikor hazaviszi és kényezteti a testét. Nem akkor, amikor felbukkan újra az életében drága ajándékokkal, hogy megnyerje a bizalmát. Még akkor sem, amikor beleszeret és minden más a darabjaira hullik... 

K. A. Linde is ismert írónő nálunk. Nincs kötelezettség regényét, még annó a az Ulpius-héz jelntette meg, de természetesen ő se egy sorozatos szerző. Most az All that Glitter sorozata kap új köntöst és ezt hoztam én is nektek mutatóba. :) Az első kötet a Diamonds, most ingyen beszerezhető Kindle-re. ;)


"Egy sötéten csillogó utazás bűnökön, gyönyörön és még finomabb dolgokon keresztül az életben, az ár nem számít. Kötelező olvasni! - Lauren Blakely, New York Times bestseller írója az első kötetről

Amazon / iBooks / Kobo / B&N ($0.99)

Gold

Gold-by-KA-Linde HIGH RES A zsákmányból ragadozó válik. Szerelem. Az az átkozott szó, nem tartozik többé Bryna szótárába. Helyette már csak egy fontos szó van az arany... és a sz*x. Utóbbit nagyon jól ismeri. És pontosan ezt tervezi csinálni is. Most már nem ő az arany lány és amikor találkozik egy üzletemberrel, aki mindent megígér neki, amire valaha vágyott, úgy érzi megéri az árát. 
Kövesd Bryna aranyásó történeté ebben a botrányos, kétszínű második könyvben az USA Today bestseller Írójától, K. A. Linde-től.
Ez a rész önállóan is olvasható!


Emeralds

Emeralds-by-KA-Linde HIGH RES Elsétálni könnyű volt. Legalábbis először. Aztán késő este felbukkant a Trihn balett társulatánál és a fogadásnak vége. Trihn tudja, hogy óvatosnak kell lennie. De, amikor Preston Whitehall-ról van szó, kidob mindent az ablakon, amit korábban felépített. Ravasz, vonzó és bűnre csábító. És pontosan tudja, hogyan használja ezeket a tulajdonságokat, hogy megszerezze azt, amit akar. Hamarosan Trihn-t egyre bentebb ragadja a forgószél. De amikor vihar készül... pusztítás és pusztulás követi. 
Ismerd meg Trihn történetét, hogy válik csodagyerekből parti lánnyá a Platinum előzményébenn.

Platinum

Platinum-by-KA-Linde HIGH RES A csalásnál van nálam a korlát. Ez az egyetlen, amitől igazán félek. A szívem már egyszer összetört, és megesküdtem, hogy nem történik meg újra. Most a biztonságot nyújtó pasit választom, aki nem pusztíthat el. De kiderült... hogy nem létezik. Tehát, amikor a legszexibb brit betáncol az életembe, egyetlen éjszakát ajánlok fel neki. Kötöttség nélkül. Ez a tökéletes védekezés, nincs esélye árulásnak. Csak ennyit reméltem. De többet igényel, mint amennyit hajlandó vagyok megadni. Nem téveszthetnek meg újra, mert tudom mire számíthatok... Platinumra. 
Kövesd nyomon Trihn történetének konklúzióját ebben a szexi, lélegzetelállító negyedik részben.
*Negyedik rész, de önállóan is olvasható. A szereplők éppen csak felbukkannak korábban. Ha mégis sorban szeretnéd, az ajánlott sorrend: Diamonds, Gold, Emeralds, Platinum, Silver.

diamondsfreead
 
kalinde-copy 
K.A. Linde az Avoiding és az All That Glitters sorozatok USA Today bestseller írója. Katonai gyerekként nőtt fel az Egyesült Államokban utazgatva és egy rövid kitérővel Ausztráliában is élt. Politológiából diplomázott a Georgia Egyetemen és jelenleg a Duke Egyetem vezető tánc edzője. 
A lelkes utazó, olvasó és licit vadász K. A. Linde most Chapell Hill-ben él, Észak-Karolinában férjével és két szuper aranyos kiskutyájukkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése