2016. 07. 06.

Katie McGarry: Long Way Home - borító leleplezés


LongWayHome-coverÍró: Katie McGarry
Cím: Long Way Home
Író: Katie McGarry
Cím: Long Way Home
Sorozat: Thunder Road 3.
Megjelenés: 2017.01.31.
Fülszöveg: 
A tizenhét éves Violet, mindig arra várt, hogy nyugodtan hátradőlhessen és hagyja a pasiknak, hogy megmentsék.
E szerint nevelte az apja, a Reign of Terror motoros klub tagja. Mégis, amikor az apját meggyilkolják, Violet tudja, hogy most neki kell cselekednie. Hogy megvédje magát és sebezhető öccsét, el kell vágnia minden kapcsolatát a klubbal - és Chevy-vel, a sráccal, akik egész életében ismert és szeretett.
De amikor a rivális klub Violet után ered, régi titkokra derül fény és új fenyegetések jelennek meg, kénytelen megkérdőjelezni, mindent amit az apjáról és a Reign of Terror-ról tudott és tudni akart. Ami azt jelenti, hogy újra kell értékelnie mindent: szerelmet, családot, barátokat.. és megbocsátást.
Megrekedve a hűség és a szabadság között, Violet-nek el kell döntenie, vajon megbízhat-e a régi barátokban - és vajon elég erős-e ahhoz, hogy megmentse mindannyiukat.

"Egy mámorító és felejthetetlen történet, ami az oldalakhoz szegez."
- Kami Garcia, New York Times bestseller író, az első kötetről


Katie McGarry igen kedvelt Írónő hazánkban. Feszülő húr sorozatát nagyon szeretik a magyar olvasók. A Thunder Road könyveket is sok pozitív visszhangot kapnak és a jövőre érkező új kötethez hoztam nektek borítót. :) Mivel jelenlegi híresztelések szerint jövő ősszel a KMK tervezi megjelentetni a Nowhere But Here-t, az első részt, gondoltam szívesen figyelemmel kíséritek a folytatást. :)

LongWayHome-CoverRevealBanner   

A Goodreads listádhoz már most hozzáadhatod!

Az alábbi linkeken már előrendelhető a könyv:

Amazon | Kobo | BAM | Barnes & Noble | iBooks | IndieBound

Ha lemaradtál az első két részről, most bepótolhatod eme hiányosságod. ;)

Nowhere But Here - cover

NOWHERE BUT HERE

Walk the Edge - cover

WALK THE EDGE

Az Írónőről:

Katie McGarry - author pic 
Katie McGarry a grunge és a fiúbandák idejében volt tini és úgy emlékszik vissza azokra az évekre, hogy élete legjobb és legrosszabb időszaka is volt. Zene, boldog befejezés, valóság show imádó és titkon a University of Kentucky kosárlabda csapat rajongója. Katie a Feszülő húr, az Aki mer, az nyer, a Szívkarambol, a Take Me On, a Breaking The Rules és a Nowhere But Here könyvek írója és Crossing The Line és a Red at Night internetes novellák írója. Első regénye a Feszülő húr 2012-ben ifjúsági kategóriában a Goodreads díj finalistái közé került, az RT Magazin legjobb kortárs ifjúsági kategóriájában jelölték, kétszeres Rita döntős volt és 2013-ban a YALSA top 10 jelöltje közé került. Az Aki mer, az nyer szintén Goodreads döntős volt és megnyerte az RT Magazin Olvasói Díját legjobb kortárs ifjúsági kategóriában 2013-ban.

Website | Facebook | Twitter | Instagram | Tumblr | Pinterest | Goodreads

 
InkSlinger-Blogger-New


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése