2016. 08. 05.

Július havi beszerzéseink, olvasásink

A július igazán szerényre sikeredett. :) Nem is nagyon emlékszem ilyen hónapra. :D A kiadók is pihentek, kevés új megjelenéssel találkozhattunk a könyvesboltokban, így nem volt nehéz visszafogni magunkat. A blogolás terén is kevésbé aktív volt a hónap, természetesen nem tűntünk el, de élveztük a gyönyörű júliusi napokat (már amikor nem az irodában ücsörögtünk :D ). Ezek ellenére most se maradhat el a havi zárásunk. :)


Indie: Egy átlagos hónap, az új szintem által :DDDD

Vettem: Kiera Cass: A korona mindenképpen kellett a befejező rész :D

Victoria Aveyard: Üvegkard az első rész nagyon tetszett, így mindenképpen szeretem volna a folytatást :))

Összesítve: 2 db vettem = 2 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 2 db könyvet sikerült elolvasnom, sajnos még mindig nem tért vissza az átlag :( Talán végre el kéne fogadnom, hogy nem térek vissza ebbe az évbe a régi szintemre :( A blogra még nem készült belőle értékelés, de mind a kettőből még készülni fog bejegyzés :)Perpetua: Idén ez e legszerényebb hónapom. :D Viszont kivételesen nem bánom, mert rengeteg csodálatos könyv vár még olvasásra, így kicsit azon kupac csökkentésén dolgozhatok. :)

Vettem: - Kiera Cass: A korona a sorozat most már (remélhetőleg) utolsó kötete és semmiképp se akartam lemaradni Eadlyn választásáról :)

Kaptam: - Norbert Winney: Sárkányok, farkasok és almák Titcsitől kaptam molyos ajándékozásra és tökéletesen választott, mert bár nem vettem meg egyből magamnak, de nagyon furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy milyen ez a könyv
Összesítve: 1 db-ot vettem + 1 db-ot ajándékba kaptam = 2 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: Most 5 db könyvet sikerült elolvasnom. Azt hittem, több időm lesz olvasni, de most kicsit fontosabb dolgok szakították félbe olvasós estéimet, amit kivételesen nem bánok. ^-^ Kövi hónapban már azt is elárulom, miért volt ez. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és legalább 3 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése