2016. 08. 10.

K. A. Linde: Silver - borítóleleplezés

Író: K. A. Linde
Cím: Silver
Sorozat: All that Glitters 4.
Megjelenés: 2016.09.29.
Fülszöveg:
Stacia Palmer-nek csupán egy célja volt az életében - egy NFL hátvéd felesége akart lenni.
Az elmúlt három évben, elcsábította az egész egyetemi futball csapatot. De amikor az újonc hátvédhez érkezik, változást érez a szívében. És ez olyan helyre küldte vissza, ahová azt hitte, sose tér vissza.
Vegas-ba.
Ott rá kell jönnie, hogy senki se hisz neki. Legkevésbé Pace Larson, a régi-új szexi ex, akit másért hagyott el. Természetesen, ő most egy kezdő irányító és saját díjaként kezeli a lányt.
De képes Stacia második esélyt adni neki, amikor csak játszik az érzéseivel? Vagy kifutnak az időből?


K. A. Linde All that Glitters sorozatáról már hoztam borítóleleplezést, most viszont a legújabb és egyben sorozatzáró kötet borítóját hozom nektek. :) Bár a sorozat része, de önállóan is olvasható, ha valaki, csak ezzel szeretné kezdeni az olvasást. Az alábbi linkeken elő lehet már jegyezni:

iBooks | AMAZON

ATGbanner
A többi rész is megvásárolható, ezekhez is csatoltam linkeket:  
Diamonds
Amazon / iBooks / Kobo / B&N ($0.99)
 
GOLD
EMERALDS
 
 
PLATINUM
         

K.A. Linde az Avoiding és az All That Glitters sorozatok USA Today bestseller írója. Katonai gyerekként nőtt fel az Egyesült Államokban utazgatva és egy rövid kitérővel Ausztráliában is élt. Politológiából diplomázott a Georgia Egyetemen és jelenleg a Duke Egyetem vezető tánc edzője. 
A lelkes utazó, olvasó és licit vadász K. A. Linde most Chapell Hill-ben él, Észak-Karolinában férjével és két szuper aranyos kiskutyájukkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése