2016. 09. 01.

Augusztus havi beszerzéseink, olvasásaink

Még az augusztus is elég csendes hónapnak mondható könyves szemmel nézve, de azért összefoglaljuk. :) Blog szempontjából kiemelkedő volt ez a hónap, hiszen most ünnepeltük első születésnapunkat és méltó módon megünnepeltük egy nyereményjátékkal. Most is rengetegen játszottatok velünk, újra köszönjük szépen! :) Ezen kívül inkább magánéleti szempontból volt érdekesebb az augusztusunk. ^-^ Veletek is megosztjuk örömhíreinket: Indie kezét megkérték ebben a hónapban, Perpetua pedig férjhez ment, így minden fontos dolgot az augusztushoz kötünk. :D

Indie: Büszke vagyok magamra, mert nem vettem egy darab könyvet se, az olvasásom sajnos nem növekedett :/ De több dolog miatt is szerettem ezt a hónapot!

Vettem: egyet se :)


Összesítve: 0 db vettem = 0 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 1 db könyvet sikerült elolvasnom, sajnos még mindig nem tért vissza az átlag :( A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 1 db-ból készül.


Perpetua: Hónap közepén még nem is tűnt fel, de ahogy most nézem a záráshoz a magánkönyvtáramat, rájöttem, hogy egy darab könyvet se szereztem be ebben a hónapban, ez nagyon vicces. :D Viszont már rendeltem elő őszi újdonságokat, úgyhogy nem fog sokáig így maradni ez az állapot. :)

Vettem: egyet se :)

Kaptam: egyet se :)


Összesítve: 0 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 0 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 5 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Az esküvő küszöbén nem is számítottam másra. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 4 db-ból készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése