2016. 09. 09.

Emma Chase: Royally Matched - borítóleleplezés

Royally Matched FOR WEBÍró: Emma Chase
Cím: Royally Matched
Sorozat: Royally 2.
Megjelenés: 2017. 01.10.
Fülszöveg:
Egyes férfiak felelősségteljesnek születnek. Henry Charles Albert Edgar Pembrook, Wessco hercegének minden felelősség az ölébe hullott. Nem kezeli túl jól. Remélve, hogy ráveheti unokáját, hogy a helyzet magaslatára kerüljön, Lenora Királynő elutazik vakációzni - és amikor a Királynő távol van, akkor kezd a Herceg játszani. Miután találkozhat egy amerikai TV producerrel, Henry végre saját döntést hoz, a műsor címe: Welcome to Matched: Royal Edition. Egy társkereső valóság show, ami összezárja a világ húsz legszebb kékvérűjét. Csak egyikük nyeri meg a gyémánt koronát, és a jóképű herceg szívét. Míg Henry élvezi, hogy a kegyeiért küzdenek, egy csendes lány a sarokból figyel - angyali hanggal és testtel, ami még a szenteket is megkísérti - és megakad rajta a szeme. Minél jobban megismeri Henry Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum-ot, annál inkább beleszeret egyszerű szépségébe, erejébe, kedves lelkébe... és pajkos humorába. De Róma se egy nap alatt épült fel - és a felelőtlen uralkodók se egy éjszaka alatt változnak meg. Ahogy törekszik helyrehozni a régi sérelmeket, régi szavak új értelmet nyernek a Délceg Hercegnek. Mint a Kötelesség, a Becsület és leginkább a Szerelem.

Emma Chase Behálózva sorozata sok pozitív kritikát tudhat magának, még ha sajnos a kiadó úgy is néz ki, nem siet a folytatással. Ennek ellenére hoztam nektek egy másik sorozatához kapcsolható borítóleleplezést, hogy lássátok, más alkotásai is vannak. :) 

Itt pedig előrendelhető: iBooks

                                             Az Írónőről:

Emma Chase New York TImes és USA TOday bestseller írója a behálózva és a Legal Brief sorozatnak. Emma New Jersey-ben él férjével, két gyerekükkel és két csintalan (de nagyon aranyos) kutyusukkal. Régóta se veled, se nélküled kapcsolatban él a koffeinnel.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése