2016. 09. 21.

J. Kenner: Take my Dare - borítóleleplezés

Író: J. Kenner
Cím: Take my Dare
Sorozat: Stark International 4.
Megjelenés: 2016.11.08.
Fülszöveg: 
Sose voltam még olyan boldog, mint Jackson Steele mellett. De jobban kéne tudnom mindenkinél, hogy a boldogságnak is megvan a maga ára...
Jackson mellett az életem tökéletes. A szerelmem, a férjem, az egyetlen ember, aki miatt úgy érzem élek és egész vagyok. A karrierünk jó úton halad. A család növekszik. És a múltunk szellemeit legyőztük - vagy legalábbis azt hittük.
Amikor az álarcosbált követő csodálatos érzéki és szenvedélyes éjszaka után minden rosszra fordul, mivel az újságokban szörnyű fotók jelennek meg rólam, amik miatt szembe kell néznem régi félelmeimmel és csak Jackson karjaiban lelhetek biztonságot.
De még Jackson védelme se lesz képes megóvni, pedig ismerem jól a férjem. És bármit megtesz - még ha ebben saját maga veszélyeztetése is beletartozik - hogy megvédje a családunkat...

J. Kenner Írónőt az Athenaeum Kiadó jóvoltából ismerhetjük, két sorozatát is olvashatjuk már. A Stark trilógia minden része megjelent már magyarul, ez pedig a sorozat egy újabb kötete, ami novemberben jelenik meg magyarul. Előrendelhető az alábbi linkeken:

AMAZON | iBooks

J. Kenner (alias Julie Kenner ) New York Times, USA TOday, Publisher Weekly, Wall Street Journal bestseller írója több, mint 70 regénynek és novellának, számos műfajban. Bár leginkább erotikus románcairól ismert (mint a Stark vagy a Most Wanted sorozat) , ezek egészen a New York Times bestseller listájában második fokáig jutottak, más műfajokban is alkot, mint például paranormális vagy kortárs romantikában, urban fantasy-ben. JK-t dícsérte már a Publisher Weekly "érzéki párbeszédeiért és excentrikus jellemzéseiért" és az RT Bookclub szerint "bűnösen vonzó, domináns antihősökkel dolgozik és nőkkel, akik megőrülnek értük." Már ötször került a RITA díj romantikus kategóriájának döntősei közé és először 2014-ben zsebelte be a díjat erotikus romantika kategóriában az Édes Rabság könyvével. A Demon Huntint Soccer Mom sorozata (Julie Kenner-ként) TV képernyőre kerülhet. Könyvei már több, mint három millió példányban keltek el és már több, mint húsz nyelvre fordították le őket. Korábban ügyvédként dolgozott és polgári perekben tevékenykedett Los Angeles-ben, Irvine-ben, Kaliforniában és Austin-ban is. Most Texas központjában él férjével, két lányával és két meglehetősen görcsös macskájukkal. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése