2016. 09. 29.

Jay Crownover: Riveted - borítóleleplezés

Író: Jay Crownover
Cím:
Riveted

Sorozat: Saints of Denver 3.
Műfaj: new adult
Megjelenés: 2017.02.14.
Fülszöveg:


Dixie Carmichael életében úgy tűnik mindenki más könnyen szerelmes lesz és most készen áll, hogy megkapja végre a saját boldog befejezését. Ami az jelenti, hogy felhagy a csendes néhai katona utáni sóvárgással, aki vele dolgozik a bárban, ami már otthona helyett otthonává vált. nem. Nem kerülheti tovább a szívdöglesztő pasit és nem vár tovább, hogy Mr. Igazi rátaláljon; ő fogja levadászni... még ha tudja is, hogy szíve még mindig nem hagyott fel igazán a Dash Churchill utáni buta rajongással.
Denver mindig csak egy rövid állomás volt Church számára a Mississippi felé vezető visszaúton. Egyszerű, eseménytelen dolognak kellett volna lennie, de senki se készítette fel a pezsgő, rámenős vörös lányra, őzikeszemekkel és végtelen hullámokkal. Tudja, hogy most már sürgősen el kell hagynia a várost. Egy olyan ember számára, aki valaha az árnyékban élt, félelmetes ötlet a napfényben tölteni napjait.
Amikor Dixie és Church hazatéréskor hazugságok és veszély árnyékolja be a dolgokat, Dixie rájön, hogy míg könnyű szerelembe esni, de sokkal több munka megtartani azt... főleg amikor, Mr. Igazi az hiszi, nem való hozzád.


Nem ismeretlen a magyar olvasók számára Jay Crownover neve, igaz elég régen hallhattunk felőle. Rule könyve sokak szívébe belopta magát, ám a folytatás hiába várhattuk. :( Most viszont egy másik kiadó, egy másik sorozatával próbálkozik, amire én, személy szerint már régóta kíváncsi vagyok. :) Ezért gondoltam, hozok most egy borítóleleplezést nektek az Írónőtől. A sorozat második része idén jelent meg, tudjátok a rózsaszín hajú lány volt rajta, anno mi is posztoltunk róla, a folytatás pedig jövő érkezik. Értékelések alapján igazán jók ezek a regényei is, úgyhogy érdemes rájuk figyelni. :)
Az alábbi linkeken előrendelhető:


És hozzá adhatod Goodreads-es várólistádhoz is: https://www.goodreads.com/book/show/29992024-riveted

Az Írónőről:

Jay Crownover a New York Times és az Usa Today bestseller írója és ismerhetjük Marked Men, The Point és a Saints of Denver sorozatait. Ahogy a szereplői, ő is nagy rajongója a tetoválásoknak. Imádja a zenét és nagy álma, hogy egyszer rock sztár legyen, de mivel nem alkalmas se az éneklésre, se hangszeren játszásra, inkább az írásnál állapodott meg, ahol olyan szereplőket mutat be, akiktől az olvasók is elgondolkoznak. Coloradóban él három kutyájával.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése