2016. 09. 09.

Jennifer Probst: Write Naked - borítóleleplezés

Író: Jennifer Probst
Cím: Write Naked
Megjelenés: 2017. 03.31.
Fülszöveg:
Ez nem egy olyan könyv, aminek segítségével dollármilliókat kereshetsz. Nem tanít meg arra, hogy egy halom követőd legyen Twitter-en vagy Facebook-on. Ez a könyv íróknak szól. Nem számít, hogy teljes állásban vagy részmunkaidőben vagy hobbiból írsz, vagy csak álmodozol arról, hogy egy napon íróvá válj, ez a könyv lerántja a leplet erről a lenyűgöző karrierről, minden szemponból vizsgálja az írást, és tippeket ad. Nem számít milyen típusú író vagy. Akár egy hosszú történet bontakozik benned vagy már felhalmoztál egy csomó kéziratot. Nem számít, hogy tapasztalt vagy, esetleg még ez az első projekted. Író vagy, mert az vagy. Mert van valami, amit mondani akarsz. Mert élsz és meg akarod osztani azt, ami a lelkedben van - legyen ez rossz vagy jó. Az is igaz, hogy az írás szívás, mindenki ítélkezik feletted, lekicsinylik kreativitásodat vagy azt gondolják, hogy furcsa vagy. Ez egy módja a dolgok kiegyensúlyozásának, kifejezheted önmagadat, hogy ki akarsz lenni. Tehát, csináld azt, amit az írók már évszázadok óta. Kezd el. 

Jennifer Probst neve nagyon is ismerős lehet, főleg a Libri Kiadó olvasóinak. Milliárdos feleségek és Keresd... sorozata is szép sorban újabb részekkel jelenik meg nálunk. Romantikus, chic-lit élményt nyújtó könyvei igen kedveltek és tényleg remek kikapcsolódást adnak, egy-egy olvasós estére. :) Ez az alkotás viszont inkább kezdő íróknak nyúlj segítséget, útmutatást.

Előrendelhető: Amazon

wnbutton

Az írónőről:

Jennifer ProbstJennifer Probst  első könyvét tizenkét évesen írta. Mappába kötötte, felolvasta az osztálytársainak és nem is állt meg ezután, folytatta a jelenetek írását. Volt egy rövid kihagyása, amikor férjhez ment, terhes lett, házat vett, újra teherbe esett, folytatta mesterszakos angol tanulmányait és befogadott két árva kutyust. Most már újra ír. New York-ba költözött. Fiai miatt nem unatkozik és szomorú, hogy sose lesz igazán tiszta a ház. New York Times, USA Today és Wall Street Journal bestseller író kortárs erotikus románcaival. Nagyon megörült, amikor Érdekházasság könyve a 6. lett az Amazon 2012 legjobb könyveinek listáján. Szeret hallani az olvasói felől. Látogasd meg honlapját az aktuális hírekért.

Website | Facebook | Twitter | Goodreads | Newsletter

InkSlinger PR Blogger Banner - New

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése