2016. 10. 27.

A 100. értékelés örömére :)


Elérkeztünk a 100. értékelésünkhöz és ennek örömére egy rövidke összegzést osztanánk meg veletek. :)

Tehát a 100., ha hónapra lebontva nem is tűnik olyan soknak, de mégis elég nagy ez a szám, ami bő egy év alatt hoztunk össze. :) Megmutatjuk, hogy melyek voltak a legnépszerűbb értékelések és pár kedvencünket is szeretnénk kiemelni.

Íme a TOP 5 legnépszerűbb értékelés. Nagyon örülünk, hogy több olyan is van közöttük, amire kifejezetten nagyon büszkék vagyunk. Persze nem adunk ki olyan munkát a kezünkből, amivel nem vagyunk elégedettek, de azért mindig akad, amire jobban büszkébbek vagyunk, mint általában. :)
Ez pedig a TOP 10 másik fele. Ebből látszik, hogy Mary E. Pearson könyveit ti is nagyon szeretitek és mivel nekünk is nagy kedvencünk, igazán büszkék vagyunk, hogy mindkét rész a legjobbak között van. 

Melyik könyv volt a kedvencünk?
I: Sok könyv volt ami igazán közel került hozzám, de ha választanom kéne Jennifer Niven: Veled ​minden hely ragyogó könyvét mondanám :)
P: Meglepő módon nem is volt olyan sok jelölt, mint hittem. Több könyv is van, ami 5 csillagot kapott, de kedvenc jelölést csak kevés. És most azt hiszem Kim Holden Bright Side regényét választanám. :)
Melyik értékelést szerettük legjobban megírni?
I: Mary E. Pearson könyveiről volt a legjobb írni :) Nagy kedvenc mind a kettő értékelésünk számomra :))
P: Az igazán jókról könnyű értékelést írni. :) Mary E. Pearson Árulás csókjáról írt az egyik kedvenc bejegyzésem (hozzáteszem a montázsa is a kedvencekhez tartozik) és írni is erről szerettem talán legjobban.


Melyik montázst találjuk a legszebbnek?
I: Az összeset imádom *-* Annyira jó megalkotni őket, és mindegyik más miatt nőtt a szívemhez. De a legnagyobb TOP-ok Brittainy C. Cherry - Lebegés, Mary E. Pearson - Az árulás csókja, B. N. Toler - Lélekvesztők.
P: Itt nem tudok egyet választani. :D Még hármat is nehéz volt, de azt hiszem a TOP3: B. N. Toler - Lélekvesztők, Kerstin Gier - Silber és Böszörményi Gyula - Leányrablás Budapesten montázsok a kedvenceim.


Melyiknek a folytatásáról szeretnénk leginkább írni?
I: Mary E. Pearson A fenmaradottak Krónikái következő részét várom a legjobban, nagyon szeretném már tudni miken kell még Lia-nak keresztül mennie. :)
P: Michelle Hodkin Mara Dyer sorozatát imádom, mind a kettő eddig megjelent részt. Nagyon várom a trilógia lezárását és nagyon szeretnék írni is róla. :)
 
Melyik könyvről volt a legnehezebb írni?
I: Sokkal jobbra számítottam, nekem nagy csalódás volt Kylie Scott Taktus könyve :D
P: Kylie Scott Taktus könyve nagy csalódás volt és elég nehéz volt összeszednem róla a gondolataimat is. Nem akartam csak szidni, próbáltam a jókat is meglátni benne, de nem ment igazán. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése