2016. 10. 28.

Halloween Projekt hét :) - Halloween Book Tag

Közeledik a Halloween, ezért pár blogger összefogott és a héten több a témához kapcsolódó bejegyzést fogunk megosztani. :)

Ha már Halloween, nem maradhat el egy Halloween Book Tag se. :D Szerintem több verzióval találkozhattok az interneten, mi ezt választottuk. Íme a válaszaink.


1. Faragott tökök – Milyen könyvet faragnál töklámpásnak?
I: Nem vagyok ügyes tökfaragó :D de ha meglenne a tehetségem egy lefelé hulló tollat faragnék Tristan Cole szimpátiám jegyében :))
P: Most nem egy karaktert vagy jelenetet választanák, hanem a "jelképet". Gena Showalter Alvilág Urai sorozatában imádom a szereplőkön lévő pillangó tetoválást. Azt szívesen megnézném egy töklámpáson.

2. Csokit vagy csalunk – melyik szereplő lenne az élvezet, a kedvenc karaktered és ki a legtrükkösebb, legcselesebb?
I: A legkedvencebb Lia az Arulás csókjából, nagyon megszeretem az ő karakterét, és történetét. A legtrükkösebb pedig Jaron a Hatalom trilógiából, hihetetlen miket vitt végbe a három könyv cselekménye alatt.
P:
Sok-sok kedvenc szereplőm van, de ha egyre gondolok általában az Üvegtrón sorozat Celaena-ja jut eszembe. Trükkösnek Böszörményi Gyula Leányrablás regényének egyik hősnőjét Emmát mondanám, mert nagyon sokszor meg tudott lepni olvasás során.


3. Édes kukorica – melyik könyv marad mindig édes?
I: Én eddig csak a Harry Potter könyveket olvastam újra. Szeretek vissza térni ebbe a világba :) Örök kedvencem a Félvér Herceg.
P:
Szerintem még csak egyszer olvastam újra könyvet, pedig sok történetet végigkövetnék újra. De örök kedvencnek érzem a Harry Potter regényeket. A hetedik részt újra is olvastam.


4. Szellemek – melyik szereplőt látogatnád meg szellemként?
I: Kicsit ráhoznám a frászt Sophie-ra a Jók és Rosszak iskolájából. Nagyon nem tudtam megkedvelni, rá férne egy kis lecke.
P:
Viszonylag friss emlékem Mara Dyer változása könyvben a lány expasija, Jude. Kiborított gonoszságával, ezért szívesen megijeszteném szellemként.


5. Jelmezbe bújni – melyik szereplő lennél egy napra?
I: Frigg rokkájából Sonja. Jó lenne időutazni, és megismerni az ő világát :)
P:
A valkűröket nagyon szeretem, szívesen lennék egy közülük, hacsak egy napra is. Több jelölt is van, de azt hiszem Ragyogó Regin lennék.


6. Varázslók és boszorkányok – melyik a kedvenc pillanatod a Harry Potter könyvekben?
I: Amikor Piton professzor oda adja Harry-nek a könnycseppbe rejtett emlékeit.
P:
Huhhh, hogy ez milyen nehéz kérdés. :D A szerelmes pillanatokat szeretem általában a legjobban. Bár tudjuk, hogy Harry Ginny mellett kötött ki, de sokkal jobban izgultam még amikor Choe-val kezdtek összemelegedni. Az első csókjukat nagyon szerettem.


7. Vér és erőszak – melyik könyv volt annyira ijesztő, hogy le kellett tenned, hogy kis szünetet tarts?
I: C. J. Roberts: Fogoly a sötétben, inkább lelkileg volt megterhelő, nem tettem le sok időre de azért pár percre félre kellet raknom, hogy megemésszem a történteket.
P:
Nem olvasok ijesztő könyveket, én azoktól félek. :D Tavaly mégis megpróbálkoztam Katie Alender A rossz lányok nem halnak meg könyvével. Semmiképp se durva horror, de azért nem szerettem ezt a hátborzongató hangulatát. Nem is olvastam el egy este alatt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése