2016. 10. 27.

Halloween Projekt hét :) - öltözz kedvenc könyved szerint

Közeledik a Halloween, ezért pár blogger összefogott és a héten több a témához kapcsolódó bejegyzést fogunk megosztani. :)


A Halloween ugyebár arról is szól, hogy mindenki jelmezbe bújik. Az igazi könyvmolyokat kedvenc regényeik is megihletik és számos ötletre bukkanhatunk az interneten. A teljesség igénye nélkül szemezgettünk nektek, hiszen tényleg rengeteg kép található, alig győztünk csak párat kiválogatni. :D


Első válogatás Kiera Cass könyveiből készült, ilyen gyönyörű borítók megérdemelnek egy összeállítást. :) A sorozat minden kötetéhez és még a kiegészítő novellás könyvhöz is kerestünk képet. (Balról jobbra sorban: Párválasztó történetek, Az igazi, A koronahercegnő, A párválasztó, A korona, Az elit)

Sarah J. Maas Üvegtrón sorozata se maradhat ki a sorból. Bár mi még nem olvashattuk az összes kötet magyarul, de már a Queen of Shadows könyvhöz és a hamarosan várható új sorozathoz a Tüskék és rózsák udvarához is hoztuk az összeállítást. Ez utóbbi kifejezetten vagány, még inkább érdekel a könyv is most már. (Balról jobbra sorban: Az orgyilkos pengéje és más történetek, Tüskék és rózsák udvara, Üvegtrón, Éjkorona, A tűz örököse, Queen of Shadows)


Ez a montázs főleg újabb kedvenc műfajunkhoz a high fantasy könyvekhez kapcsolódik. Azért még itt is Az árulás csókja a kedvencünk. :D (Balról jobbra sorban: Marie Rutkoski - A nyertes átka, Cassandra Clare - Csontváros, Robin LaFevers - Halandó szív, Victoria Aveyard - Vörös királynő, Mary E. Pearson - Az árulás csókja, Victoria Aveyard - Üvegkard)


Ezek a párosítások nagyja népszerűbb filmadaptációval is rendelkező könyvekhez kapcsolódnak és egy újabb Gabo Kiadós sorozathoz, a Dorothynak meg kell halnia könyvekhez találtuk. (Balról jobbra sorban: Danielle Paige - A gonosz ébredése, Danielle Paige - Dorothynak meg kell halnia, John Green - Csillagainkban a hiba, Suzanne Collins - Az éhezők viadala, Veronica Roth - Beavatott)


Ezek könnyedebb  romantikus vagy ifjúsági könyvek, és egy kis Harry Pottert is becsempésztünk a montázsba. (Balról jobbra sorban: Sarah Dessen - Álom két keréken, Griffendél, Soman Chainani - Itt nincsenek hercegek, Jennifer E. Smith - Létezik térkép a szerelemhez?, Shannon Hale - A mesehősök végzetkönyve, Jennifer E. Smith - Milyen is a búcsú után?)

Az utolsó montázs, igazi montázs, itt már több féle műfajt is egybe foglaltunk még nektek. :) (Balról jobbra sorban: Gayle Forman - Itt voltam, Jennifer L. Armentout - Várok rád, David Levithan, John Green - Will & Will, Jennifer Nieven - Veled minden hely ragyogó, John Green - Katherine a köbön, Rebecca Donovan - Elakadó lélegzet)


Résztvevő Blogok:
* Never Let Me Go
* Varázstinta
* Today Wiggin
* Real Thoughts
* Neverhood's Diary
* My Book World
* Book Hunters
* Karina&Books
* Írásaim Tárháza
* Goodbye Agony
* Feel Invincible
* Coffee and Manga
* Books of DreamerNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése