2016. 10. 20.

J. Kenner: Anchor Me - borítóleleplezés

Író: J. Kenner
Cím:
Anchor Me

Sorozat: Stark Triology 4.
Műfaj: felnőtt erotikus
Megjelenés: 2017.04.11.
Fülszöveg:

Ez egy új fejezet Nikki és Damien Stark életében...

Bár az árnyékok még mindig kísértenek minket, és múltunk szellemei fenyegetik a boldogságot, az életem Damien-nel majdnem tökéletes. Ő a szívem és a lelkem. A múltam és a jövőm. Ő az a férfi, aki egyben tart és megtölti napjaimat és elvarázsolja az éjszakáimat.

De amikor egy tragédia és egy kihívás, kívül és belül is fenyegeti a házasságunkat, kezdek rájönni, hogy még egy tökéletes élet is összeomolhat. És ha Damien és én megnyerjük ezt a csatát, az felemészthető minden erőnket és szerelmünket...

J. Kenner nálunk is ismert Stark trilógiája újabb fejezetet kap. A rajongók egy újabb szeletet kaphatnak Nikki és Damien életéből és ehhez hoztam nektek borítóleleplezést. :)

Előrendelhető:


 

J. Kenner (alias Julie Kenner ) New York Times, USA TOday, Publisher Weekly, Wall Street Journal bestseller írója több, mint 70 regénynek és novellának, számos műfajban. Bár leginkább erotikus románcairól ismert (mint a Stark vagy a Most Wanted sorozat) , ezek egészen a New York Times bestseller listájában második fokáig jutottak, más műfajokban is alkot, mint például paranormális vagy kortárs romantikában, urban fantasy-ben. JK-t dícsérte már a Publisher Weekly "érzéki párbeszédeiért és excentrikus jellemzéseiért" és az RT Bookclub szerint "bűnösen vonzó, domináns antihősökkel dolgozik és nőkkel, akik megőrülnek értük." Már ötször került a RITA díj romantikus kategóriájának döntősei közé és először 2014-ben zsebelte be a díjat erotikus romantika kategóriában az Édes Rabság könyvével. A Demon Huntint Soccer Mom sorozata (Julie Kenner-ként) TV képernyőre kerülhet. Könyvei már több, mint három millió példányban keltek el és már több, mint húsz nyelvre fordították le őket. Korábban ügyvédként dolgozott és polgári perekben tevékenykedett Los Angeles-ben, Irvine-ben, Kaliforniában és Austin-ban is. Most Texas központjában él férjével, két lányával és két meglehetősen görcsös macskájukkal.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése