2016. 10. 23.

Könyjelző Top 10 - 1. rész

Elindítunk egy újabb rovatot, amivel havonta kétszer szeretnénk jelentkezni. :) Minden részben összegyűjtünk nektek TOP 10 könyvet vagy csak egyszerűen 10 kedvencet hozunk különböző kategóriákban. Igyekszünk nagyon változatosak lenni. Az ötlet eredeti forrása a Broke and the Bookish blog. :)

 TOP 10 könyv, amit meg KELLETT vennünk, de azóta is a polcon csücsül olvasatlanul


I: Könyvkóros vagyok, minél több annál jobb ;) Sokszor történik meg velem, hogy elcsábulok, nagyon várom, hogy elolvashassam. Végül mikor a kezeim közé kerül, felkerül a polcra, és felejtésbe merül. :D Nagyon jó volt átnézni most ezt a listát ahol újra láthattam mennyi olvasatlan könyv is vár még rám :))
P: Máris egy érdekes kategória. Biztos mindenki járt már így, hogy beleszeretett egy könyve, akár borító, akár fülszöveg alapján, és azonnal meg kellett vennie, aztán mégse olvasta el azonnal. Természetesen nekem is akadnak ilyenek. :D Sokszor nem is értem, hogy miért halogatom, hiszen tényleg azért vettem meg, mert érdekel, de nem tehetek róla, mindig van valami, ami elé tolakszik

1, 
I: Alexandra Bracken: Sötét játszmák Az első részt nagyon szeretem, hozzá készítettem a legrészletesebb első montázsomat :) Alig vártam, hogy kijöjjön a folytatás. ennek ellenére még mindig csak a polcon csücsül :(
P: Robert Jackson Berrett - Lépcsők városa A borító nagyon tetszett, de még a fülszöveg alapján is magamnak valónak éreztem. Kivételesen ez egy olyan példa, amit el is kezdtem olvasni, de pár fejezet után elment tőle kicsit a kedvem. Szeretném még elolvasni, mert bízom benne, hogy tényleg jó, de nem tudom mikor. :(
2,  
I: Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok Annyira jó volt az első rész!! Azóta még a kiegészítő novellát is megvettem, de még se kezdtem el olvasni a második részt :/
P: Sophie Jackson - Egy font hús Biztos vagyok benne, hogy ez a könyv nekem való, és egyáltalán nem értem magam, hogy miért halogatom, de mégse sikerült elolvasnom eddig, pedig már megjelenéskor megvettem. :D
3,
I: Colleen Hoover: This Girl – Ez a lány Imádom az Írónő stílusát, és történeteit. Nem is értem, mért nem olvastam el még eddig, pedig az előző részeket nagyon szeretem.
P: Louisa Reid - A fájdalom helye Itt nagyban hozzájárult a vásárláshoz a gyönyörű borító. Azért a fülszöveget is megnéztem, hogy mégse vegyek olyat, mit nem az én ízlésvilágom, de hiába gondoltam úgy, hogy nekem jó lenne, nem kezdtem még olvasni.
4,
I: Jasinda Wilder: Falling Into You – Zuhanok beléd Gyűjtőm a Rubinpöttyösöket, ez könyv is köztük van amit még nem sikerült elolvasnom :)
P: Marina Fioratio - Kit Ugyanaz a helyzet vele, mint az előzővel. Bár itt első ránézésre nem keltette fel a figyelmemet a könyv, másodjára igazán felcsigázott, de úgy tűnik mégse eléggé. :)
5,
I: Jessica Park: Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig Olyan jókat olvastam erről a könyvről, és nagyon vártam, hogy végre megszerezhessem. Ennek ellenére, még mindig várat magára.

P:
Sherrilyn Kenyon - Bűnös éj Még az Ulpius ház idején kezdtem el a sorozatot és nagyon szerettem, ezt a részt kifejezetten vártam, mert jobbnak tartják, mint pár korábbit, de ennek ellenére, se álltam még neki az olvasásnak.

6,
I: Kim Holden: Bright Side Nagyon vártam a megjelenést, azonnal előrendeltem amint lehetett. Nem tudom miért nem olvastam még el, pedig olyan jókat olvastam róla, és Perpetua is szuper értékelést írt róla.
P:
Gena Showalter - Atlantisz Gena Showalter egy nagyon szeretett írónőm és gondoltam az Alvilág Urai után ezzel a sorozattal is megpróbálkozok. Hát még nem sikerült... :D
7,
I: Marina Fiorato: Kit A borítójába szerettem bele *-* Úgy látszik csak a szemem kívánta :D
P: Jessica Sorensen - Ella és Micha titka Első new adult köteteim között volt a másik Jessica Sorensen sorozat, ezért erre is nagyon kíváncsi voltam és azóta se értem, hogy amikor a következő olvasnivalómat keresem, ez miért nem jut eszembe.
8,
I: Meredith Wild: Rád kattanva 2.
Egy jó kis sorozatnak tűnik, az első rész mind a kettőnknek tetszett, így egyből lecsaptam a megjelenéskor a folytatásra is. Valamiért még se vettem még az kezeim közzé.
P: Jessica Park - Lélegezz velem Bár szeretem az írónő szeretni bolondulásig sorozatát, mégis inkább a borító győzött meg. Úgy tűnik még se eléggé. :D
9,
I: Richard Adams: Gesztenye, a honalapító
Alexandra Bracken: Sötét elmék könyvében találkoztam vele, akkor nagyon megtetszett, és egyből meg is rendeltem. Sajnos még se kezdtem még el :(
P: Samantha Young: Into the Deep - Mély víz Igazából teljesen ugyanaz a helyzet. Nem régóta csücsül a polcon, de nagyon várja az olvasást, mert tényleg nagyon érdekel.
10,
I: Sophie Jackson: Egy font hús Egyből megtetszett a várható megjelenések között, gyorsan repült is a virtuális kosárba. Azóta már a folytatása is kijött, de én még se álltam neki.
P: Julie Kagawa - A halhatatlanság szabályai Nagyon nagyon megtetszett a könyv. Akkor miért nem olvasom? :D Pakolom jobbra-balra a polcon, de tovább nem jutottam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése