2016. 10. 09.

Kresley Cole interjú

Már kezdek rájönni, hogy érdemes a Happily Ever After oldalát figyelni, mert mindig érdekes interjúkat lehet rajta találni. Most épp Kresley Cole-ról hozok nektek egy fordítást, mert tagadhatatlan, hogy az augusztus az ő hónapja volt. Az Arkánum Krónikáknak két része is megjelent most (egy novella és egy teljes regény), így nem csoda, hogy nagyobb figyelmet kap. :)
Ezt a sorozatot hazánkban is ismerhetjük, hiszen a KMK már elhozta nekünk az első részt, ami alapján már láthatjuk, hogy milyen remek és izgalmas történetet tud alkotni ifjúsági műfajban is, ami eddig távolabb állt tőle. Sajnos az újabb hírek szerint a folytatásra még várnunk kell kicsit, mert átcsúszott jövőre a megjelenés, de legalább tudjuk, hogy érkezik, már csak türelem kell a részünkről, hogy ki tudjuk várni.Üdvözöl a HEA! Számomra ez 2016 egyik legjobban várt könyve!
Köszönöm, hogy itt lehetek! Örülök, hogy élvezed a sorozatot.

Hogy fordul Evie a benne lévő sötétség felé?
Hogy megmentse azokat, akiket szeret, Evie-nek meg kell mutatnia új hidegvérű könyörtelenségét. Időnként sok közös van benne és a rosszfiúkban és érdekes dinamizmus ezt felfedezni. Ahogy halad az úton megtanulja hogyan gondolkodnak a gazemberek és mi motiválja őket.

Imádom! Mát várhatnak az olvasók ettől a történettől?
Ebben a részben az apokalipszis brutális valósága sokkal inkább ránehezedik mindenkire. 


Milyen új Arkánummal találkozhatunk ebben a részben?
A Nap (Sol) és a Szerencse (Zara)Jó móka volt róluk írni. Sol például a legvégéig rejtélyes marad.

Ez lenyűgöző! Alig várom, hogy olvashassam! Romantikus jelenetekre is számíthatunk Evie és a pasija/pasijai között?
Jelentős változások várhatóak romantika és szenvedély terén. Néhány döbbenetes pillanatok is. Amikor az Arcana Rising-ot írtam, egy cetlit ragasztottam a monitorra: „Ne zárd rövidre a románcot.” Minden egyes fordulópontnál keményen dolgoztam, hogy minden szereplő érzelmeit teljesen megmutassam. Más könyvekben valószínűleg jobban áramlana a szerelmi szál, de itt tudatosan ilyen.

Biztos vagyok benne, hogy örömmel hallják ezt az olvasók! Hogy tudsz nem választani oldalt írás közben? Én Halál-párti vagyok és az anyukám Jack-párti és gyakran harcolunk ezen.
Imádom, amikor az olvasók harcolnak. Tehát hogy sikerül nem állást foglalni? Segít, hogy határozottan szerelmes vagyok mindkettőjükbe. Az is, hogy tudom hogy végződik a sorozat, így próbálom az átfogó tervet a szemem előtt tartani. 

Áh! Alig tudom kivásni, de félek is megtudni a végét! Melyik volt a kedvenc jeleneted?
Szerettem azt a fejezetet, ami egy hatalmas posztapokaliptikus jégesőkor játszódott. Egy másik pasi szemszögből megírt párbaj tulajdonképpen megírta önmagát; újra és újra átolvastam és javítgattam. 

Melyik kártyával azonosítod leginkább magadat?
Ez napról napra változik bennem. Épp most az Erő kártyájával, mert szükségem van céltudatos fókuszálásra, hogy betartsam a határidőket!

Hány Arkánum regényt tervezel még?
Még kettőt. The Dark Calling a következő. Tavasszal várható. A kezdetektől fogva 5 vagy 6 könyvet terveztem a fő cselekménynek.

Ez igazán izgalmas! Még kettő! Milyen csodálatos Emma Galvin narrátorod?
Szerencsém van a sorozat narrátoraival kapcsolatban! Emma Galvin és Robert Petkoff mellett a könyveim tehetséges kezekben vannak.

Két kedvenc narrátorom nekem is. Min dolgozol jelenleg?
Épp befejeztem a Wicked Abyss-t, a Shadow’s Seduction-t és egy új szupertitkos projekten dolgozom, alig várom, hogy beszélhessek róla!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése