2016. 10. 03.

Nicholas Sparks: Two by Two - megjelenés

Író: Nicholas Sparks
Cím:
Two by Two

Műfaj: romantikus
Megjelenés: 2016.10.04.
Fülszöveg:

A 32 éves Russel Green-nek mindene megvan: lenyűgöző feleség, imádnivaló hatéves kislány, sikeres karrier, mint reklámszakember és hatalmas ház Charlotte-ben. Álomszerű életet él és ennek központjában Vivian van. De a tökéletesség alatt kezdenek repedések megjelenni... és senki se lepődik meg Russ-nál jobban, amikor a feje tetejére áll az élete.
Nicholas Spark nevéhez rengeteg gyönyörű romantikus könyv kapcsolható. Október 4-én új regénye jelenik meg, erről hoztam most nektek bejegyzést. :)
Az alábbi linkeken megvásárolható a könyv:
"Emlékezz arra, hogy a CSALÁD, a legtöbb emberrel ellentétben, akikkel életed során találkozol, mindig veled lesz."

"A BARÁTSÁG nem arról szól, hogy milyen régóta ismersz valakit. Hanem inkább arról, hogy ki lép oda hozzád és mondja 'Itt vagyok' és be is bizonyítja."

"A BOLDOGSÁG nem olyan dolog, amit másnak kell megvalósítani. Ez belülről fakad."Az Íróról:
 
Több mint 100 millió eladott példányszámmal, Nicholas Sparks a világ egyik legkedveltebb romantika írója. Regényei között 12 New York Times 1-es számú bestsellere is található. De többi könyve is felkerült a New York Times listára, és már több mint 50 nyelvre fordították őket. Tíz regényből filmváltozat is készül, legutóbbi 2016 februárjában került a mozikba.
https://twitter.com/NicholasSparksÉs nem hazánkban élő olvasók még esélyt is kapnak, hogy megnyerjék ezt a könyvet. :)

Giveaway Rafflecopter: http://bit.ly/2dnw4g1 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése