2016. 10. 21.

Penelope Douglas: Punk 57 - megjelenés

Író: Penelope Douglas
Cím:
 Punk 57

Sorozat: Stark Triology 4.
Műfaj: new adult
Megjelenés: 2016.10.21.
Fülszöveg:

“Tökéletesek voltunk együtt. Amíg nem találkoztunk.”
Misha
Nem segít, de mosolygok a levélben olvasható szavaktól. Hiányzik.
Ötödikben, a tanárom programja volt, hogy különböző iskolába tartozó diákokat levelezőtárssá tett. Azt hihették, hogy lány vagyok a Misha név miatt, ezért Ryen-nel tettem párba. Az én tanárom azt hitte Ryen fiú, mint én, így egyetértett.
Nem tartott sokáig rájönnünk az igazságra. És tulajdonképpen mindenen csak vitatkoztunk. Legjbb pizza feltéten, Android vagy iPhone. Eminem a legnagyobb rapper vagy sem…
És ez volt a kezdet. A következő hét évé.
Az ő leveli mindig fekete lapon ezüst tollal íródtak. Néha egy héten egy, máskor három is, de szükségem volt rájuk. Csak ő tartotta bennem a lelket, nem hagyott cserben és elfogadott úgy, ahogy vagyok.
Csak három szabályunk volt. Nincs közösségi média, nincs telefonszám, nincs fénykép. Jól mentek a dolgok, miért ne mentek volna?
Amíg nem futottam bele egy fotóba egy lányról az interneten. Ryen a neve, szereti a Gallo pizzát és imádja az iPhone-ját. Mennyi volt ennek az esélye?
B*sszus. Találkoznunk kell.
Csak nem gondoltam, hogy utálni fogom, amit találok.
Ryen
Nem írt három hónapon keresztül. Valami baj van. Meghalt? Letartóztatták? Ismerve Misha-t, egyik se lenne meglepő.
Megőrülök, hogy nincs körülöttem. Hallanom kell felőle. Ez az én hibám. Meg kellett volna adnom a számoat vagy egy képet vagy valamit.
Lehet örökre elment.

Vagy épp az orrom előtt van és nem is tudok róla.


Penelope Douglas Írónőt a WOW Kiadó jóvoltából ismerhetjük. Szívatás sorozata számos országban népszerű. A mai napon egy izgalmas új regénye jelent meg, amihez hoztam nektek bejegyzést. :)


Buy Punk 57

Amazon / Amazon UK / Amazon AUS / Nook / iBooks / Google Play / Kobo


Penelope Douglas New York TImes, USA Today és Wall Street Journal bestseller író. Már tíz nyelven megjelentek könyvei, mint például a Szivatás sorozat vagy a Corrupt és a Misconduct. LEgújabb new adult regénye a Punk 57 2016.10.21-én jelenik meg és a következő Fall Away novella, a Next to Never 2017 januárjára várható.
Egész évben ősziesen öltözik, imád mindent, ami citrom ízű és szinte napi szinten vásárol a Target-ben. Las Vegas-ban él férjével és lányukkal.
Website, Facebook, Twitter, Goodreads, Instagram, Pinterest



Giveaway:
Esetleges külföldi olvasóinknak még nyerni is van lehetősége:

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése