2016. 10. 01.

Szeptember havi beszerzéseink, olvasásainkPár nyugodtabb hónap után úgy érzem, hogy az ősz megérkezésével könyves életünk is újra fellendült kicsit. Most már a kiadók is elkezdték elárasztani az olvasókat az őszi újdonságokkal, így már volt mit beszereznünk ebben a hónapban és szeptemberben két új rovattal is kedveskedtünk nektek. Reméljük kedveteket lelitek benne és bármikor szívesen veszünk azokkal kapcsolatban is visszajelzéseket, tanácsokat, véleményeket. :)

Indie:  Csöndes hónap volt minden szempontból, ez a pénztárcának jó hír, mert egy kicsit hízhat a következő hónapok dömpingjére ;)

Vettem: 
Brittainy C. Cherry: Lebegés Veronika ajánlása miatt muszáj volt beszereznem magamnak. A borítója pedig annyira *-* dögös pasis, hogy öröm rá nézni ;)

Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak az első rész nagy kedvenc, kíváncsi vagyok milyen lesz ez a rész :)


Összesítve: 2 db vettem = 2 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 2 db könyvet sikerült elolvasnom, sajnos még mindig nem tért vissza az átlag :( A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ből készülni fog.

Perpetua: Még a szeptember se volt annyira könyvekben gazdag, mint gondoltam, de azért most több könyvvel is gazdagodtam és már most tudom, hogy októberben ennél jóval többet rendeltem elő. :D

Vettem:
- Sophie Jackson: Egy csepp remény Bár még mindig nem kezdtem el az elsőt, pedig nagyon érdekel, a másodikhoz még több reményt fűzök, ezért nem tudtam neki ellenállni. :)


- Brittainy C. Cherry: Lebegés Áh, ezt nem lehetett volna kihagyni, tudtam, hogy imádni fogom és így is lett. :)

Kaptam: - Meredith Wild: Rád kattanva 2 Molyos ajándékozáson @Hópárduc ajándéka. Az elsőről értékelést is hoztunk, még ha nem is lett kedvenc, de érdekel a folytatás.

- Melissa Moretti: A székhámosnő Ez is molyos ajándékozáson @Hópárduc ajándéka. Ez teljes meglepetés volt, de érdekes a fülszöveg, érdekel, hogy milyen a könyv. :)


Összesítve: 2 db-ot vettem + 2 db-ot ajándékba kaptam = 4 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 9 db könyvet olvastam el ebben a hónapban, bár 4 novellát vehetünk egy könyvnek is. Azt hiszem mostanában ez a mennyiség mondható normálisnak nálam. :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése