2016. 11. 30.

A hónap kedvenc párja - November


Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
C. J. Redwine: Az ​árnyékkirálynő - Lorelai és Kol
Már a borítója is nagyon megtetszett, és reméltem, hogy  a benne rejlő történet is le fog venni a lábamról. Nem olyan elsöprően indul a szerelmük. De, ahogy egyre jobban megismerik egymást úgy alakul ki köztük a vonzalom. A gonosz mind a kettőjük életére rá helyezte kezét, ez miatt sok bonyodalommal kell megküzdeniük. Együtt erősek, és harcba indulnak a Gonosz királynő ellen. Mind a kettőjüket megkedveltem, és örülök, hogy egymásra találtak :)

Lorelai és Kol
Perpetua:
Julianne Donaldson: Blackmoore - Kate és Henry

Az Írónő korábban megismert regénye is levett a lábamról remek stílusával. Talán nem Kate és Henry a legtipikusabb szerelmes pár, de imádtam őket, ahogy próbálták titkolni valódi érzéseit. Már gyerekkoruk óta szoros a barátságuk, de csak később eszméltek rá, hogy már többet éreznek barátságnál. Viszont a szomorú körülmények miatt ezt a változást nem vallották be egymásnak. Így mi élvezhettük az apró jeleket és szurkolhattunk, hogy mikor nyílik ki végre a szemük. Végtelenül aranyos és bájos volt az egész, nagyon megszerettem őket. :)
Kate és Henry
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése