2016. 11. 02.

A hónap kedvenc párja - Október

Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Rosamund Hodge: Kegyetlen szépség - Nüx és Ignifex 
Meg kell mondanom őszintén ebben a hónapban nagyon nehéz volt kedvenc párost választanom. A négy könyvből amit olvastam nem igazán kedveltem meg senkit se, annyira, hogy top-nak mondanám őket. De ha nagyon meggondolom Nüx és Ignifex mellett döntök.
Érdekes az ő szerelmük története, egy előre elrendeltetett házasság, ami nem valami jó dolog. De az egészet még rosszabbá teszi, hogy Nüx ősi ellensége Ignifex. Akár mennyire is hadakozik a lány, a vonzalom ellen nem tud ellen állni, és megindul a kettőjük közötti nem hétköznapi szerelem. Az elején furcsán néztem a kapcsolatukat, a végére pedig nagyon izgultam értük.
Nüx és Ignifex

Perpetua:
Jennifer L. Armentout: Bízz bennem - Cameron Hamilton és Avery Morgen

A párossal találkoztam már korábban is, hiszen már a Várok rád könyvben megismertük szerelmük történetét Avery szemszögéből. Ezt a részt olvasva újra ráeszméltem, hogy mennyire szerettem őket. Tudom kicsit sablonosak, azzal, hogy a suli legdögösebb sráca kiszúrja magának a szürke kisegeret, de az ilyen történetek és párosok annyira imádni valóak. ^-^ Elolvadtam én is Cam-től, nem is tudom Avery, hogy tud ilyen sokáig ellenállni.
Avery és Cam

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése