2016. 12. 07.

Gena Showalter: The Darkest Promise - borítóleleplezés

Író: Gena Showalter
Cím: The Darkest Promise
Sorozat: Alvilág Urai 13.
Megjelenés:
 2017.06.13.
Fülszöveg:

Cameo-nak, a Nyomorúság démonának őrzője nem tapasztalhatja meg a boldogságot. Ha mégis, akkor az emlékei eltűnnek. Más megoldás hiányában, felkeres egy tündérmeséknél is fantasztikusabb földet, hogy megtalálja azt a férfit, aki szabadulásának kulcsát birtokolja.
Lazarus A Kegyetlen és Szokatlan irányítja az országát megingathatatlanul: folyamatosan sereget gyűjt, hogy megsemmisítse ellenségét. Semmi sem vonja el a figyelmét - egészen Cameo-ig. Küldetésének tekinti, hogy mosolyt csaljon a nő arcára... és az ágyába csábítsa.
Sötét erők játszanak össze ellenük és a törékeny kötést veszélyeztetik, ami kialakult közöttükés a mindig nyugodt Lazarus kezdi elveszíteni józanságát. Minden lélegzetelállító csók és érzéki érintés után Cameo a boldogság határán egyensúlyos. De ha elbukik, akár örökre is elfelejtheti őt...


Egyik kedvenc sorozatom következő részének borítóját hozom nektek. Szeretem nagyon őket, nagyon jól szoktak sikerülni. Most talán csak Cameo pillangó tetoválását hiányolom a képről, bár kaptunk helyette sok másikat. :D

A könyv már előrendelhető az alábbi linkeken és Goodreads-es várólistátokhoz is hozzáadhatjátok. :)

Amazon * Barnes & Noble * BAM * Powell’s * IndieBound

Goodreads


Gena Showalter New York Times és USA TODAY bestseller író lenyűgöző Alvilág Urai sorozattal, két ifjúsági sorozatával az Everlife-fal és a White Rabbits Chronical-szel és az Original Heartbreakers sorozatával. Keményen dolgozik következő regényén, egy mesén egy alfa hímmel, akinek sötét oldala is van és egy erős nővel, aki térdre kényszeríti őt. Többet megtudhatsz róla, és kutya mentéseiről, valamint várható megjelenéseiről honlapján vagy Facebook oldalán.

Website | Twitter @genashowalter | Facebook | Goodreads

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése