2016. 12. 20.

Karácsonyi Projekt hét - karácsonyi könyvajánló angol

A sikeres Halloween-es projekt hét után, újra összefogtunk számos bloggerrel és most Karácsonyhoz kapcsolódóan hozunk nektek pár bejegyzést. :)

A magyar könyvajánló után pár angol könyvet is kerestünk nektek. :) Itt a friss megjelenések között nézelődtünk, ezek jelentek meg a közelmúltban.

Író: Tiffany Reisz
Cím: One Hot December
Sorozat: Men at Work 3.
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2016.10.22.
Fülszöveg: 
Kemény mint az acél… és még forróbb!
Sose szórakozz olyan nővel, aki forrasztópisztolyt hord a táskájában. A hegesztő és művész Veronica „Flash” Redding játékos érzéke van a rossz pasikhoz. Mint mikor az őrülten jóképű, gazdag, jólöltözött főnöke egy érzéki éjszakával ajándékozza me… majd dobja őt. Igen, a bosszú frissen tálalva az igazi.
Csak Ian Asher nem engedi olyan könnyen Flash-t. Nem kész elfelejteni az intenzív éjszakájukat. Izzik közöttük a levegő, ha egymáshoz érnek. És az irányítást szerető Ian bevezeti őt a hálószobájába. Most itt vannak az ünnepek, hogy megmutassa neki, hogy egymáshoz tartoznak… és hogy még a legjobban összetört dolgok is újra összeforraszthatóak. 

Író: Jaci Burton
Cím:
 Mistletoe Games
Sorozat: Play by Play 6,5. 8,5. 10,5.
Műfaj: kortárs romantikus
Megjelenés: 2016.10.18.
Fülszöveg:
Ünnepi játékok
A magasan képzett ELizabeth és férje a baseball játékos Gavin Riley számára a kudarc nem opció. Ezért amikor jön a baba, akkor nem engedik, hogy az zavaró ünnepi készülődés az útjukba…
Ünnep a jégen
Ez a szezon végre azért van Patrick „Trick” Niemeyer hoki játékosnak, hogy Stella Slovinski korcsolyázónak adja a szívét. De lehet, ha olvadni kezd körülötte a jég, elsétál…
Forró ünnepi éjszaká

A Hawaii karácsony két meglepetést tartogat Tori Baldwin sport ügynők számára: egy fiatal szörföst és a menedzserét. De ebben a forró hármasban el kell döntenie, hogy ez csak egy fellángolást vagy olyan fajta szerelem, ami megváltoztatja az életüket örökre.

Író: Beth Harbison
Cím:
 A Shoe Addict's Christmas
Sorozat: 
Shoe Addict's 2,5.
Műfaj: chic lit
Megjelenés:  2016.10.18.
Fülszöveg:
Noelle nem rajongója az ünnepeknek és tovább ront a helyzeten, hogy életében is válaszúthoz ért, amikor a szerelem és a kaland már nem lesz többé. Amikor Karácsony Estén tovább marad munkahelyén egy áruházban, véletlenül bezárva találja magát. Nem aggódik igazán, hogy ott kell töltenie az éjszakát… míg egy nő meg nem jelenik a semmiből és azt mondja, ő az őrangyala. Hamarosan körbeveszik Noelle-t a múlt, a jelen és a jövő szellemei. Vajon a múlt és a jövő segít meglátnia a Karácsony igazi lényegét? És vajon a szerelem, amire egész életében vágyott lesz a legnagyobb meglepetése?

Író: Jay Asher
Cím:
 What Light
Műfaj: ifjúsági romantikus
Megjelenés: 2016.10.18.
Fülszöveg:

Sierra családja egy Oregon-i karácsonyfa farmot üzemeltet – idilli helyszín egy lánynak felnőni, kivéve hogy minden évben összecsomagolnak és Kaliforniába költöznek a saját Karácsonyuk idejére. Ezért Sierra két életet él: Oregonban él és a karácsonyi életét. És mindig hiányzik a másik.
Egészen eddig a különleges karácsonyig, ahol Sierra találkozik Caleb-bel és egyik élete felülmúlja a másikat.
Hírből ismert, hogy Caleb nem tökéletes srác: évekkel ezelőtt hatalmas hibát követett el és azóta is megfizeti az árát. De Sierra túllát Caleb múltján és elhatározza, hogy segít neki megtalálni a megbocsátást és talán a megváltást is. Rosszallás, téveszmék és gyanú közepette, Caleb és Sierre felfedez egy dolgot, ami mindent más felülmúl: az igaz szerelmet.


Író: Rachel Cohn és David Levithan
Cím:
 The Twelve Days of Dash and Lily
Sorozat: Dash and Lily 2.
Műfaj: ifjúsági romantikus
Megjelenés: 2016.10.18.
Fülszöveg:

Dash és Lily kemény évet tudhat maga mögött, mióta beleszerettek egymásba a polcok között a kedvenc könyvesboltjukban. Lily szeretett nagyapja szívrohamot kapott és ez jelentős károkat okozott jellemzően vidám természetében.
Már csak tizenkét nap van Karácsonyig – Lily kedvenc időszaka az évben – Dash, Lily testvére Langston és legközelebbi barátaik összefognak és Manhattan-be utaznak, hogy segítsenek Lily-nek visszaszerezni a Karácsony különlegességét a decemberi New York-ban
.

 
Író: Emma Mills
Cím:
 The Adventures Ends
Műfaj: ifjúsági romantikus
Megjelenés: 2016.10.04.
Fülszöveg:

Sloane nem gondolta, hogy baráti társaságon belül találja meg a szerelmet, amikor New York-ból Floridába költözik – főleg nem egy ilyen intenzív, érzelmes, mindent felemésztő társaságba. Mégis pontosan ez történt.
Sloane, közel kerül Verához a közösségi média sztárhoz, aki felvidít minden szobát és Gabe-hez, Vera iker bátyjába, a legkomolyabb emberbe, akivel Sloane valaha találkozott. Amikor egy szeretett festmény eltűnik az ikrek elhunyt anyjáról, Sloane válik a nyomkövetővé, átlépve a határokat – és egyre jobban megismeri az ikrek életét.


Író: Debbie Macomber
Cím:
 Twelve Days of Christmas
Műfaj: romantikus
Megjelenés: 2016.10.04.
Fülszöveg:

A barátságos és életvidám, Julia Padden közel mindenkit szeret, de zárkózott szomszédja, Cain Maddox különös kihívás számára. Nem számít milyen erősen próbálkozik kedves maradni, Cain durván elutasítja minden alkalommal. De amikor Julia elkapja Cain-t, ahogy az újságát lopja, az az utolsó csepp a pohárban. Elhatározza, hogy megtöri Cain mogorva természetét azzal, hogy megfojtja szeretetével.
A folyamat első lépése, hogy blogot indít Karácsony Tizenkét napja címmel. Az első kísérlet, hogy emberivé varázsolja Cain-t, messze van a sikerestől. Julia házi karácsonyi sütit visz neki, de a kellemetlen Grinch nem fogadja el. Eközben blogja online siker lesz, elképesztő számú közönség figyeli a kalandjait. Julia továbbra is talál módot kedvessége kifejezésére és apránként kezdi felfedezni a gondoskodó Cain-t az álarc alatt. Hihetetlen, de mintha Julia egyre inkább beleszeret a férfiba, és azt sejti, hogy a férfi is kedveli őt. De ahogy nő a blog népszerűsége, Julia-nak el kell döntenie, hogy elmondja-e Cain-nak, az igazat, de ezzel veszélyeztetheti esélyét a szerelemre.


Író: Rachel Hauck
Cím:
 A Royal Christmas Wedding
Sorozat: Royal Wedding 4.
Műfaj: romantikus
Megjelenés: 2016.10.18.
Fülszöveg:

Már öt év telt el azóta, hogy Avery Truitt és Colin Herceg a Brighton Királyságból egymásba szeretett. De a férfi összetörte a szívét minden magyarázat nélkül.
Ugorjunk gyorsan napjainkba, ahol Colin Brighton legkelendőbb agglegénye, így hogy már unokatestvére Stephen megnősült. Amikor Avery apja szívrohamban meghal, hazatér St Simons szigetre, Georgia-ba, hogy segítsen anyjának a családi étteremnél. De Mama hiányolja Avery nővérét, Susanna-t is, aki 4000 mérföldre él a Brighton királyságában – és első gyermekét várja. Ezért Mama ragaszkodik ahhoz, hogy Avery-vel együtt Brighton-ban töltsék a karácsonyt.
Colin és Avery sokat fogják egymást látni a látogatás ideje alatt. De a lány nem tudja elfelejteni, hogy megbántotta és a fiú nem számít arra, hogy még mindig erősek az érzelmei.
Avery őrlődik Brighton-i jövője és a Georgia-ban lévő állása között, és Colin végre rájön, hogy mit akar igazán. Túl késő meggyőzni Avery-t, hogy a szerelmük valódi? És még ha sikerül is, odaadhatja neki a szívét karácsony este a kápolnában? Író: Holly Chamberlin
Cím:
 The Season of Us
Műfaj: kortárs
Megjelenés: 2016.10.25.
Fülszöveg:

Appleville kívülállóinak van egy kisvárosi mesekönyve egy kis fehér templommal és egy zöld pavilonnal. Gincy Gannon Luongo számára ez egy olyan hely volt, amit el kell kerülni mindenáron. Mióta 20 éve elköltözött Appleville csak szóban a szülőfaluja. De bátyja, Tommy unszolására visszatér, hogy meglátogassa nemrégiben megözvegyült anyját karácsonykor – és tinédzser lányát Tamsin-t is magával viszi.
Ellen Gannon egyrészt bátor és erős akaratú, mégis hosszú depresszióba esik férje halála után. Tommy sincs sokkal jobban. Gincy kezdi helyreállítani a háztartást, de az igazi gond sokkal mélyebben gyökerezik, mint egy üres hűtő vagy kifizetetlen számla. Képzelt sértések és bántások szakadékot húznak közöttük.
Gincy napról-napra ráeszmél, hogy alulértékelte az anyját és alábecsülte a bátyját. Csak most kezdi látni, férje, lánya és barátai támogatása mellett, hogy mennyi minden maradt ki az életéből. Mert a felszínen túl minden család bonyolultabb, de végtelenül hálás is – egy falikárpit rejti el a fontos dolgokat, de a szeretet és a hűség teszi ezt a karácsony Gincy valaha volt legszebb ünnepévé.


Író: Robin Bielman
Cím:
 Once Upon a Royal Christmas
Műfaj: romantikus
Megjelenés: 2016.10.20.
Fülszöveg:
Kutyasétáltatás közben beleütközni egy hercegbe nem egy királyi találkozási forma, de az utóbbi időben úgyse alakult az élete tervei szerint. Egy apró tini hiba miatt, a munkája hírtudósítóként rossz fordulatot vesz, és most örülhet, hogy van egy kis állat rovata a helyi újságban. A karácsony lenne az öröm és a varázslat ünnepe, de úgy érzi, mintha örökre a rosszak listáján ragadt volna.
Theodore Chenery Herceg Marietta-ban van röviddel anyja halála után, hogy először találkozzon nagyapjával. Amikor véletlenül beleszalad – szó szerint – Rowan-be, váratlan barátság szövődik közte és a szókimondó, bátor vidéki lány között. Senkire se hasonlít, akivel eddig találkozott és különleges kedvessége és őszintesége megnehezíti, hogy haza vágyódjon.
Rowan nem engedhet meg magának több hibát, és Theo jövője már eltervezett, de amikor harcolni kezd a szenvedély és a mélyen gyökerező érzelmek között, rájönnek, hogy mi a legfontosabb. Egészen addig, míg kapcsolatuk a hírek középpontjába kerül… és Theo-nak el kell döntenie a szívét vagy az uralkodói kötelességét kövesse. 


Író: Tara Wyatt
Cím:
 When Snowflakes Fall
Sorozat: The Graysons 1.
Műfaj: kortárs romantikus
Megjelenés: 2016.10.25.
Fülszöveg:

Néha a szívnek is szüksége van egy kis karácsonyi varázslatra.
Amikor Dr. Christie Harmon elköltözik Cheyenne-be, Wyoming-ba, hogy elmeneküljön a pletykák elől, egy csendes, magányos karácsonyra számít a helyi kórházban. De amikor kezelni kezd egy kisfiút púppal a fején, nem számít arra, hogy az apja ennyire nyugtalanítóan helyes… és szingli lesz.
Miután öt éve elhagyta ex-felesége, Luke Grayson csak arra koncentrál, hogy felnevelje a fiát, Ethan-t. A sebek nagyon mélyek és Luke már nem bízik meg más nőben az életben. De van valami az édes – és szexi – Christie-ben, amitől elgondolkodik azon, hogy hiányzik valami az életéből.
Vajon a szerelem segít a magányos szívnek helyes útra térni? Elvégre a varázslat életre kel karácsonykor…


Író: Mandy Baggot
Cím:
 One Christmas in Paris
Műfaj: chic lit
Megjelenés: 2016.10.07.
Fülszöveg:

Ava és legjobb barátja Deb megérkezik Párizsba, és elkezd esni a hó. Az Eiffel Torony aranylóan ragyog és forralt bor illata érződik mindenhol, de csak a csaló ex-pasijára tud gondolni, Leo-ra.
Debs küldetése, hogy újra mosolyt csaljon Ava arcára ahogy a karácsonyi vásárokat járják, csillogó lámpafényeket nézik a Szajna partján és csokit esznek. Ava végre kezd emlékezni, hogy fontosabb dolgok is vannak az életben, mint egy férfi… Míg nem találkozik egy jóképű, rejtélyes fotóssal, Julien-nel, francia akcentusával és mogyoróbarna szemeivel.
Ava nem hagyhatja figyelmen kívül a kettőjük közötti intenzív kémiát, de fél, hogy megégeti magát és felejteni is nehéz, amikor az ex üzengetni kezd neki. Megbízhat Ava Julien-ben – és pontosan mi lehet a titka? Vajon összetört szívvel tér haza Ava vagy igaz szerelemre talál Párizs macskaköves utcáin?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése