2016. 12. 01.

November havi beszerzéseink, olvasásaink

Ez a november végre újra könyvekben gazdag volt. Év végére tényleg egyre több remek könyv jön, aminek nem tudunk ellenállni. :) Ebben a hónapban blogunk látogatottsága átlépte az 50.000-es, aminek nagyon örülünk és hálásak vagyunk, hogy ennyien kíváncsiak vagytok a bejegyzéseinkre. Több recenziós példányt is kaptunk a hónapban, amiket újra köszönünk és már értékeléseket is hoztunk róla. És persze már várjuk a decembert és a karácsonyt, valamint nem kizárt, hogy nektek is készülünk meglepetéssel. ^-^

Indie: Igen kérem szépen meg érkezett a könyvdömping *-* Ami meg is látszik most az én listámon is! Jobbnál jobb, és vágyottnál vágyottabb könyvek, amiknek nem lehet nemet mondani. Ennél sokkal többet is tudtam volna venni, de sajnos véges a pénztárcában lapuló összeg :)) Ezek mellet még jó sok előrendelésem is van, amik lassan megérkeznek majd.

Vettem:
 - Julianne Donaldson: Blackmoore Az Írónő előző regényét nagyon szeretem, és már alig vártam, hogy egy újabb történetet olvashassak Tőle. Így nem is volt kérdés, hogy beszerzős lesz.
 
- Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet A fülszövege fogott meg, és mivel rubinpöttyös ment is a gyűjtemény többi darabjához.

- Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja Az Írónő előző könyve nem vett le annyira a lábamról, de azt halottam ez még annál is jobb.

-
Nicole Christie: Falling for the Ghost of You – Érzéki csalódás Deszy ajánlója győzött meg róla, hogy nekem ezt el kell olvasnom.

-
Bartos Zsuzsa: Alkonyőrzők A fülszöveg, és a borító a csábító bűnös :)

-
Csendes Nóra: Zápor utca
Nagyon megtetszett a fülszövege, és úgy éreztem nekem ezt meg kell rendelnem :)

Kaptam:

 - Cecelia Ahern: A Vétkes A molyon figyeltem fel rá, gondoltam nekem való.

Rezenciós:

-
Julia Lewis Thomson: Többek által  Perpetua hívta fel először rá a figyelmemet. Később pedig megláttam az Írónő felhívását a molyon. A szerencse mellém ált, és elolvashattam a könyvet.

- C. J. Redwine: Az árnyékkirálynő A borítója tetszett meg először, és alig vártam, hogy olvashassam. Nagyon örültünk, amikor a Twister kiadó lehetőséget adott rá, hogy értékelést írhassunk a segítségükkel. 

-
Soman Chainani: Itt nincsenek hercegek Az első rész óta furdal a kíváncsiság, és szerencsére a Twister kiadó által megtudhatjuk, hogy folytatódik a történet.

Összesítve:
6 db vettem + 1 db ajándékba kaptam + 3 db rezenciós példány = Így ebben a hónapban  10 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 5 db könyvet sikerült elolvasnom, lassan kezdek visszatérni :D *-* A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.

Perpetua: Eddigiekhez képest most újra felkúszott a darabszám, amit nem tudok sajnálni. :D Szülinapos hónapom volt, úgyhogy ilyenkor ez a kifogásom, hogy miért nem fogtam vissza magam. :D

Vettem: 
 - Julianne Donaldson: Blackmoore Imádtam az első részt és alig vártam, hogy megjelenjen ez az újabb kötet. :) 

- Gena Showalter: Éjsötét szenvedély Jajj, hogy mennyire örültem én, hogy folytatódik ez a sorozat. Annyira fantasztikus, mégis kevesen ismerik. Ez volt a hónap fénypontja.

- Sierra Cartwright: Megkötve Nagyon szimpatikus a fülszöveg és az értékelések, ezért kíváncsi voltam erre a kötetre is.

- Mia Sheridan: Stinger - A skorpió fullánkja Bár az első rész nem nyűgözött le, de tudom, hogy ez egy remek sorozat és egy részről se szeretnék lemaradni.

- Elle Kennedy: The Deal - Az üzlet Nagyon is jó Rubin Pöttyösnek ígérkezik, amúgy is gyengéim ezek a könyvek, így gyorsan a bevásárlókosárban landolt.

- Kevin Hearne: Tricked - Átverve Ez is egy kevés figyelmet kapott, de remek sorozat. Sokat vártunk a folytatásra, de szerencsére olvashatom Atticus újabb kalandjait.

- Susan EE: Ends of Days - A vég napjai Szerettem az első két részt, ilyenkor nem kérdés, hogy a trilógia befejezésének helye van-e a polcomon.

- Mia Asher: Laza erkölcsök Izgalmas könyveket ígér a Művelt Nép kiadó, több könyvet is előrendeltem, de azért szelektálni is kellett. A Laza erkölcsöknél viszont egy pillanatig se haboztam, azonnal megrendeltem, nagyon érdekel.

- Lakatos Levente: A pillangók ébredése A Szigor első kötetét szerettem, kíváncsi vagyok, hogyan folytatódnak Igor kalandjai.

Kaptam: 
- Dan Wells: Részben ember Egy nagyon drága molyocska, scheszti lepett meg ezzel a különleges dedikált példánnyal szülinapomra, molyos ajándékozás keretein belül.

Recenziós:
- Majsányi Kati: Erdőmese Felkeltette nagyon az érdeklődésünket, nagyon örültünk, hogy elolvashatjuk az Álomgyár Kiadónak köszönhetően. :)

- Lucinda Riley: A hét nővér
A General Press Kiadó is megtisztelt minket, kaptunk tőlük recenziós példányokat. A hét nővér igazán izgalmas eseménydús regénynek ígérkezik, hozunk majd róla értékelést. :)


- Scott Sigler: Feltámadás Első recenziós példányunk a Gabó Kiadótól. Titokzatos a fülszöveg és a hasonló regények után kíváncsiak voltunk, hogy ez is olyan jól sikerült-e.

- Mary Balogh: Lánykérés Ez a másik General Press Kiadós recenziós példányunk, bár korábbi kötet, de régóta kíváncsiak vagyunk rá. :)


Összesítve: 9 db-ot vettem + 1 db-ot ajándékba kaptam + 4 db rezenciós példány = 14 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 6 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Végre picit feltornáztam a darabszámot. :D  A blogunkra eddig 2 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból még készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése