2017. 02. 28.

A hónap kedvenc párja - Február


Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Sarah J. Maas: Tüskék és rózsák udvara - Tamlin és Feyre
Mindig is elvarázsoltak  a tündérek, és a köréjük szőtt történetek, főleg akkor amikor az emberek is szerepet kapnak a ebben. Tamlin és Feyre kapcsolata nem nevezhető hétköznapinak. A tündérek és az emberek már régóta nem érintkeznek egymással. Nekik mégis közös sorsot szán az élet. Feyre apránként kezdi leküzdeni ellenszenvét, és megkedvelni "ellenségeit". Vele együtt ismerjük meg a Tavasz udvarát, és Tamlint, aki nagyon titokzatos, de egyben csábító is :) A szerelmük kialakulása és beteljesedése nagyon izgalmas.
Perpetua: 
Leylah Attar: Papírhattyú - Damien és Skye

Dark romance címkét kapott a történet, tehát nem meglepő, hogy ők nem egy megszokott szerelmes pár. Kicsit nehéz róluk úgy írni, hogy ne spoiler-ezzek, de a lényeg, hogy nagyon tetszett az út, amit bejártak. Sokat fejlődött a személyiségük a másik jóvoltából. A kezdet enyhén szólva se volt egyszerű, de mégis fantasztikus páros és nagyon szerettem őket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése