2017. 02. 14.

Aurora Rose Reynolds: Until Sage

Író: Aurora Rose Reynolds
Cím: Until Sage
Sorozat: Until Him 2.
Megjelenés:
 2017.05.09.
Fülszöveg:

Kimberly Cullen már egyszer Sage Mayson-é volt, és annak a rövid találkozásnak az emléke kínozza azóta, hogy elutasította. Követnie kellett volna a megérzéseit, de nem tette, és most csak figyeli a nőt, akitől többet akart, mind bárki mástól.
Kimberly megfogadta, hogy megvédi szívét Sage-től, de amikor húgát meggyilkolják és a világa kezd szétesni, ő az egyetlen ember, akire támaszkodhat.
Kapnak egy második esélyt, amit Sage is tud, hogy nagyon ritka. Nem fogja elpazarolni azt, amit kapott és nem fogad el nemleges választ, amikor szeretné megszerezni a lányt.
De amit Sage nem tud az az, hogy Kim-nek van egy titka, ami mindkettőjüket elpusztíthatja.


Aurora Rose Reynolds egy regénye már hazánkban is megjelent, kíváncsian váruk a folytatást. Külföldön pedig egy másik sorozatának második része fog érkezni májusban, ehhez hoztam borítóleleplezés. :)


Add a könyvet Goodread-es várólistáthoz: http://bit.ly/2kFKniP

Az Írónőről:


aurora rose reynolds.jpg
Aurora Rose Reynolds egy haditengerész kölyök, akinek a férje az Amerika Államok Haditengerészeténél szolgált. Sok felé élt már az országban, de most New York-ban él Férjével és halacskájukkal. Egy alfa-hím felesége, aki annyira oda van érte, mint amennyire könyveinek szereplői szeretik a párjukat. Minden nap inspirálóan hat rá. Szabadidejében olvas, ír és szeret moziba járni férjével és sütit enni. Szeretne rövid kiruccanásokon részt venni, vagy otthon lenni a barátaival és a családjával. Végül, de nem utolsó sorban értékel minden napot és csodálja a szépséget.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése