2017. 02. 01.

Január havi beszerzéseink, olvasásaink

A karácsonyi sürgés-forgás után a január mindig nyugodtabb. Ezt tapasztaltuk idén is. A kiadók készítik az új évi terveiket, sokkal kevesebb új megjelenéssel lehet találkozni. Még szerencse , hogy olvasnivaló akad ilyenkor is bőven. :D Mi is pontosan így tettünk, már készülünk az újabb extra bejegyzésekre. :)

Indie: A pörgős december után, most egy kicsit nyugisabb hónapot tudhattunk magunkénak :) Szerencséére nem kell unatkozni, és készülhetünk az újabb bejegyzésekkel,és meglepetésekkel.

Vettem:  
Veronica Roth: Árnyak és jelek A Divergent sorozatot olvastam az Írónőtől. Nagyon kíváncsi vagyok erre az új világra amit megalkotott.

Összesítve: 1 db vettem = 1 db könyvel gazdagodtam ebben a hónapban :)

Olvastam: Ebben a hónapban összesen 2 db könyvet sikerült elolvasnom, átlagosnak mondható, remélem a következő hónapban nagyobb számmal jelentkezhetem :) A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 2 db-ból készül.

Perpetua: Nem terveztem igazából most könyvet venni, de nem tudtam ellenállni két remek akciónak. Sokat így se vettem, de reméltem, hogy erős maradok. :D

Vettem: 
 - Szaszkó Gabriella: Maradj velem! Ez volt a legkevésbé eltervezett vásárlás. Megláttam a Maxim kiadó remek akcióját és böngészés közben szúrtam ki a könyvet. Nem is tudom igazán megmondani, mi fogott meg benne, de valamiért úgy éreztem, meg kell vennem.

- Melissa Landers: Összefonódva Az első két rész is megvan, terveztem ennek a beszerzését is, ám a decemberi nagybevásárlásba már nem fért bele. Így még jobban is jártam, mert olcsóbban tudtam beszerezni. :)

- Jamie McGuire: Gyönyörű lángolás Szintén terveztem a vásárlást, hiszen minden más rész is megvan. De decemberben egyszerűen meg kell húzni valahol a határt és lám, kifizetődik.

- A. O. Esther: Frigg rokkája
Indie értékelése óta folyamatosan szemezek a könyvvel. Az Írónő kiárusítása miatt végre tényleg be is szereztem.

Kaptam: most csak saját beszerzésem volt :)

Összesítve: 4 db-ot vettem + 0 db-ot ajándékba kaptam = 4 db könyvvel gazdagodtam ebben a hónapban. :)

Olvastam: 3 db könyvet olvastam el ebben a hónapban. Igen, elég kevéske, de azért hozzá kell tenni, hogy ebből 2 is jó vastag könyv, 2-2 könyv is kijönne belőle. :D A blogunkra eddig 0 db-ból készült bejegyzés, és 3 db-ból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése