2017. 02. 11.

Valentin nap Projekt hét - Könyjelző Top 10 - 9. rész


Most már két sikeres Projekthetet tudhatunk magunk mögött, ezért újabbat kezdünk el. Most a Valentin nappal kapcsolatban hozunk nektek pár bejegyzést. :) Valamint a mai bejegyzés egyben az eheti Könyvjelző Top 10-es bejegyzésünk is.

Top 10 romantikus könyvborító

I:Szebbnél szebb borítókkal lehet találkozni, nagyon jó volt most a romantika jegyében kiválogatni őket :)
P: Bőven volt miből válogatni. Olvasmányaim és könyveim többsége szebbnél szebb romantikus borítókkal büszkélkedhet. Azért ennek ellenére is kiszélesítettem a lehetőségeket és külföldi kiadásokat is nézegettem, de összeállt a lista. :)

1,
I: Zakály Viki: Egyszeregy borítója lett a legnagyobb kedvenc, az a csókjelenet, engem valamiért megfogott.
P: Callie és Kayden története is nagy kedvencem, de a borító is a legnagyobb kedvenc. Tökéletesen eltalálták, a könyv legjobb jelenetét ragadja meg, gyönyörű. *-*
2,
I: Teljesen bele szeretem Susan Kreller: Égig ​érő szerelem borítójába *-* Biztos polclakó lesz nálam ;)
P: Szintén egy Rubin pöttyös könyv van a második helyen is, méghozzá Jennifer L. Armentrout regénye. A történet fontos eleme a várakozás és még a borítón is ez a pillanat van megragadva. A csók előtti várakozás, a bizsergés. Szerintem nagyon jól sikerült.
3,
I: Jessica Sorensen: Callie, Kayden és a véletlen borítója annyira szép, teljesen át adja mennyire szereti egymást a két szereplő.
P: Itt valószínű a film hatása alatt is vagyok, a Szerelmünk lapjai a kedvenc romantikus (sírós) filmen. Ezt a borítót is azért szeretem ennyire, mert a kedvenc csókjelenetemet ábrázolja. 
4,
I: Mia Sheridan: Stinger – A Skorpió fullánkja borítóján is tetszik, egy újabb szép csók jelenet.
P: Az egyszerű, de nagyon ötletes kialakítás fogott meg. Megláttam és beleszerettem. :)
5,
I: Kelsey Jensen: Pierce ​My Heart olyan romantikus a kézzel való szívformálás :) 💓
P: Renée Carlino regényénél örülök a borítóváltásnak. Tetszett az eredeti is, de ez szerelmesebb nekem. A szürkeségben még egy pici szín is megjelenik a címmel, így szép, ahogy van.
6,
I: Elizabeth Berg Hol ​volt, hol nem volt borítóján nagyon tetszik ez a kompozíció :)
P: Bár a magyar kiadás is megtartotta ezt a képet, de ott egy zavaró szürke sáv is megjelenik, ezért inkább az eredetit mutatom. Nagyon megtetszett Drew és Fable csókja. :)
7,
I: Kicsit keresgéltem, ez a borító nagyon megfogott J. R. Gray Ever so Madly. A színe és a rajta lévő emelés is olyan kis romantikus.
P: Szeretem az ilyen borítókat, ahol egyből látszik mennyire szeretik egymást a szereplők. A szexibb verziókat is szoktam szeretni, de az ilyen romantikusak mégis mindig jobbak. Ez az őszi hangulatú is a top 10-es listámba való.
8,
I: Sophie Jackson: Egy ​font hús borítóját az két kéz nagyon szép érzelmeket sugall :D
P: A rajzos verziókkal is szépet lehet alkotni, színesebbek tudnak sokszor lenni, amit nagyon szeretek. Megfogott Dani Atkins borítója nagyon, igaz még nem a nagy szerelem süt róla, de el kell minden kapcsolatnak kezdődnie valahol. :)
9,
I: Maga a gesztus tetszik ezen a borítón, ahogy a lány kapja azt a homlok puszit, annyira meghitt :) 
P: Keresés közben bukkantam rá, megfogott ez a számomra télies hangulat és ez a kedves, szeretetteljes csók. :)
10,
I: Szeretem amikor kicsit többet mutat egy borító, ezért felkerül erre a listára Jasinda Wilder: Falling ​Into Us – Zuhanunk egymásba.
P: A végére egy kis egyszerű, szomorkásnak mondható borítót tartogattam. Nem olvastam még, de kíváncsi vagyok rá és főleg a borító fogott meg. 


 Résztvevő Blogok
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése