2017. 02. 09.

Valentin nap Projekt hét - könyvajánló angol


Már két sikeres Projekthetet tudhatunk magunk mögött, ezért újabbat kezdünk el. Most a Valentin nappal kapcsolatban hozunk nektek pár bejegyzést. :)
  
Ma a magyarul még nem megjelent könyvek között keresgéltünk, szintén próbáltunk olyat, ahol ténylegesen megjelenik a Valentin nap.Író: Samantha Young
Cím: Valentine
Sorozat: On Dublin Street 5,5.
Műfaj: chic lit
Megjelenés
: 2015.
Fülszöveg:

Egy speciális novella, hat rendkívül szexi rövid történettel a Dublin Street sorozat eddigi szereplőivel. Valentin nap van és Joss & Braden, Ellie & Adam, Jo & Cam, Olivia & Nate, Hannah & Marco és Shannon & Cole felforrósítja újra Edinburgh utcáit...


Író: Rachel Gibson
Cím: Sex, Lies és Online Dating
Sorozat: Write Friends 1.
Műfaj: chic lit
Megjelenés
: 2006.
Fülszöveg:
Már elmagyarázta a gondokat a Valentin nappal (ha eddig nem tudtad és most Rachel GIbson mesél a...
Szexről...
Mit jelent ez egyáltalán a férfiaknak? Rossz autók, rossz munkák, még rossz fogak is - semmi nem győzi meg őket arról, hogy ne egy D-kosaras csajra várjanak. És még túl sok internetes randi után is ilyen nevekkel, mint "luvstick" vagy "bigdaddy182", se adja fel Lucy Rothschild a reményt.
Hazugságokról...
De most itt ül "hardluvnman"-nel szemben, és másnak tűnik - érzékeny, őszinte és dögös! Azt mondja vízvezeték-szerelő, míg Lucy azt állítja, hogy nővér! Valójában egy író, online randin keres témát következő könyvéhez. Hé, mindenki hazudik kicsit, nem?
És online randikról...
De Quinn valójában beépített zsaru, aki egy sorozatgyilkosra vadászik, és Lucy-t nagyon gyanúsnak találja. És mellette nagyon okosnak, szexinek gyilkos ösztönökkel - ha lehet ezt a szót használni - tudja, hogy csak egy üveg bor és vacsora kell ahhoz, hogy kiderítse az igazságot. Majd rájön, hogy a randi halálos is lehet - de azért ez mégiscsak nevetséges!

Író: M.C. Beaton
Cím: Death of a Valentine
Sorozat: Hamish Macbeth 26..
Műfaj: krimi
Megjelenés
: 2009.
Fülszöveg:

Csodálatos hír terjed a skót vidéken. A leghíresebb felföldi agglegyén, Hamish Machbeth őrmester végre megnősül. Lochdudb faluban mindenki imádja Josie McSween-t, Macbeth új menyasszonyát.
Míg a helyiek úgy hiszik Josie jó fogás, Hamish-nak akad egy különös esete. Elvgre ha nem lenne a gyönyörű gyilkosság esete a szomszéd faluban, esküvő se lenne. Egy rejtélyes Valentin napi csomag - az áldozatnak címezve a halála előtt - hozta össze a párt a nyomozás során. Ahogy egymás mellett dolgoznak, Hamish és Josie a nő csodálóinak listája végtelen, megerősítve ezzel Hamish gyanúját, hogy a szerelem van, süket... és még halálos is.

Író: Mary Balogh
Cím:
A Matter of Class
Műfaj:
történelmi romantikus

Megjelenés
: 2009.

Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Reginald Mason gazdag, kifinomult úriember. Azonban ő egy olyan úriember, aki ezt a megnevezést kapta, hanem a Regency örökséget is viseli, vagy pont nem viseli. Lehetőséget kap a társadalmi felemelkedésre, Lady Annabelle Ashton személyében. Havercroft grófjának lánya a szomszédja és ellensége a Mason családnak, Annabella mégis kegyvesztettként találja magát egy pletyka miatt, ami sérült áruként bélyegzi meg őt. Szégyentől bemocskolva, a gróf mégis boldogan hajlandó feleségül venni.
Bár Reginald Mason, az idősebb, szeretne az előrelépés reményében szeretné használni Annabelle-t, a fia nem akarja elvenni, inkább vad, agglegény életet élne, amihez hozzászokott. Ezért ultimátumot kap apjától: elveszi Annabelle-t vagy kitagadja a családból.Nincs más választása, Reginald beleegyezik a nyíltan ellenséges viszonyba, amelyben mindketten szenvednek.
Így kezdődik a bódító mese, tele sötét titkokkal, megtévesztéssel és a szerelem próbájával - egy történetben, ahol semmi sem az, aminek látszik.

Író: Maya Banks
Cím: Overheard
Sorozat: Unspoken 2.
Műfaj: felnőtt erotikus
Megjelenés
: 2014.
Fülszöveg:

Gracie Evans sose akarja elfelejteni a Valentin napot. Luke Forsythe pontosan ilyen felejthetetlen napot tervez.
Gracie Evans belefáradt, hogy az ágyban nem kap semmi lenyűgözőt. Már egy csomó barátja volt, de egyikük se adta meg neki, amire vágyik. Két héttel Valentin nap előtt szakít aktuális pasijával egy gyatrán sikerült este után.
Amikor egyik jó barátja Luke Forsythe meghallja egy beszélgetését Shelly-vel arról, hogy mire vágyik valójában, megdöbben. És be is kapcsol. Gracie úgy hiszi nem létezik olyan férfi, aki ki tudja elégíteni az ágyban. Luke elhatározza, hogy bebizonyítja neki, hogy téved.


Író: Tara Sivec
Cím: Cupid Has a Heart-On
Sorozat: The Holidays 2.
Műfaj: chic lit
Megjelenés
: 2016.
Fülszöveg:

Visszatért a Holiday család, őrültebbek, mint valaha ebben a különleges Valentin napi történetben!
Ámor egy útlezáráson találja Sam-et és Noel-t, forgószélszerű karácsonyi románcuk után. Nipplegate 2016, egy eltévedt sztriptíztáncos és egy sajnálatos kavarodás egy narkotikus csak egy lehetőség a nyilak számára, mégis célba talál. Ezt még egy felnőtt pelenkát viselő szárnyas pasi se tudja helyrehozni... valószínűleg.

Író: David Levithan
Cím:
 Marly's Ghost
Műfaj: ifjúsági
Megjelenés: 2006.
Fülszöveg:
Amikor Ben barátnője, Marly, meghal, úgy érzi vége az életnek. Hogy számíthat bármi, ha Marly meghalt? Ezért, amikor közeledik a Valentin nap, úgy érzi itt az alkalom, hogy maga mögött hagyja ezt az ürességet. De akkor megjelenik Marly - legalábbis a szelleme - másik három társával. Most Ben-nek fájdalmas utazáson kell részt vennie, a múlt, a jelen és a jövő Valentin napjai között, ami mindent megváltoztathat.

Író: J. Kenner
Cím: Play My Game
Sorozat: Stark Trilogy 3,7
Műfaj: felnőt erotikus
Megjelenés
: 2015.
Fülszöveg:

A boldog befejezés csak a kezdet... Sose gondoltam, hogy bármi jobb lenne a nászutunknál, de az élet Mrs. Damien Stark-ként, még édesebb, mint ahogy vártam. Örökre összeköt a szenvedélyünk és a szerelmünk. Az érintése a legnagyobb kincsem - és csakis az enyém. Nem számít merre megyünk, múltjaink szellemei követnek. Nem menekülhetünk a titkaink elől, vagy az elől, aki kétségbeesetten le akarja leplezni. Még Valentin napon se lehetünk biztonságban. Bármit megteszek, hogy megvédjem Damien-t, hogy kielégítsem szükségleteit. A csókja hívogat, a szenvedélye a boldogságom. A veszéllyel most már közösen nézünk szembe - és semmi elől nem menekülünk. Résztvevő Blogok 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése