2017. 02. 13.

Valentin nap Projekt hét - közös kérdések

Már két sikeres Projekthetet tudhatunk magunk mögött, ezért újabbat kezdünk el. Most a Valentin nappal kapcsolatban hozunk nektek pár bejegyzést. :)
  
Most is feltettünk egymásnak is kérdéseket, amiket most megválaszolunk.


ANITIGER: Melyik az a könyves pasi / csaj, akit legszívesebben kirángatnál a könyvéből, hogy vele töltsd február 14-ét? 
I: Mindig Tristan Cole-t mondom, ezért, most valentin napon Rafe herceg is eljöhetne értem :)
P: 
Most változatos leszek, nem mindig ugyanazt írom. :D Az Üvegtrón sorozatból még mindig Chaol a kedvencem, az utóbbi részben nagyon fájt érte a szívem. Vele nagyon szívesen tölteném a Valentin napot.

NAGY DORKA: Melyik kedvenc romantikus történet az, amit mindenkinek ajánlanál, hogy olvassa el Valentin-nap alkalmából? :)
I:
Frigg rokkáját ajánlanám, azért mert megmutatja, hogy a szerelem bárhol megtalálhat minket.
P: 
Elsőre Amy Harmon Arctalan szerelem könyve ugrott be. Nagyon jól megmutatja, hogy a szerelem és a szeretet mire képes, mindenkinek ajánlanám. :)

GOTHIC01: Szerinted melyik könyves párosnál kellene békítőt játszania egy harmadik karakternek a történetükből, mert még a szerelem ünnepekor is képesek lennének egymás torkának ugrani?

 I: Tessa és Hardin is egy veszekedős páros, így biztos náluk se lenne zökkenő mentes a valentin nap.
P: 
Travis és Abby kapcsolata igazán viharosnak mondható. Bármikor, bármin képesek összekapni, a Valentin nap se kivétel ez alól.

K_A_HIKARI: Virágot, csokit, plüssöt vagy valami teljesen más ajándékot veszel/kapsz szívesen Valentin napra? (Akár élő, akar könyvkaraktertől)
I:
Mindegyik dologért oda vagyok ;) de egy könyvnek is nagyon örülnék :D
P: 
Szeretem a virágokat, de engem könnyebb csokival, sütivel levenni a lábamról. ^-^

ALICE BERTRAND: Melyik az a könyves pár, akinek szerinted sokat jelent a Valentin-nap és kik azok, akik nem is tartják?

I: 
Aundrea és Parker kapcsolatában biztos fontos lenne a valentin nap. Egy újabb ünnep amit együtt élhetnek meg, még több idő amit egymás mellett lehetnek. Nüx és Ignifex pedig teljesen máshogy értelmezné ezt a napot, és valami sajátosat csinálnának azon a nap.
P: 
Cam és Avery számára szerintem fontos a Valentin-nap, úgy gondolom, hogy ők minden évben megünneplik. Velük szemben pedig Mac és Barrons kapcsolata amúgy is igazán rendhagyó, egyáltalán nem a cukormázas, rózsaszín típusú. Ők teljesen máshogy mutatják ki az érzéseiket és nem foglalkoznak ilyen apróságokkal, mint a Valentin-nap.

SOL: Mi a legaranyosabb sztori az életedben, ami a Valentin naphoz köthető?
 
I:  Amikor párommal megbeszéltük, hogy nem ünnepeljük, ennek ellenére mégis meglepet :)
P: 
Talán pont az idei történetemet tudnám megemlíteni. Férjem romantikus típus, úgyhogy gyakran kapok nagyon aranyos meglepetéseket, de szerintem az idei ajándékom lesz eddig a kedvencem. Bár lelőtte már hamarabb a poént, mert biztosra akart menni, de idén azt találta ki, hogy egyedi készítésű telefontokkal fog megajándékozni, amiket a kedvenc könyveim borítói lesznek. ^-^ Gondolt arra is, hogy a polcról válogat, de azért az a biztosabb, hogy az összeállítást én készítettem el, de imádom, amiért tudja, hogy a könyves dolgoknál nincs is jobb ajándék. *-*

LEXA: A te véleményed szerint melyik lenne az a könyves páros vagy személyek, akik bojkottálnák ezt a napot és inkább egy anti Valentin napi partit szerveznének?

I: 
Talán Tatum és Jared, ők inkább szerveznének egy nagy bulit, némi gyorsulással egybekötve :)
P:
Nem gondolom, hogy Katie és Keller utálná a Valentin-napot, de belőlük, vagy inkább főleg Katie-ből kinézném, hogy pusztán a móka kedvéért rendezne egy anti Valentin napot. :)

VALETINE WIGGIN: A szerelmi háromszögektől általában a falra lehet mászni. Akad olyan, amelyiket ennek ellenére érdekesnek találsz, és ha igen, melyik?
 
I: Rafe Lia és Kaden, az ő hármasukat nagyon megszeretem. Bár Rafe-nek szurkolók azért Kaden is megérdemli a boldogságot.
P: 
Nekem semmi bajom nincs a háromszögekkel, illetve na jó, azért van olyan, ami engem is kiakaszt, de általában szeretem az ilyen szituációkat. Az egyik kedvenc szerelmi háromszögem a Fennmaradottak Krónikáihoz köthető. Két könyv után se tudom igazán eldönteni, hogy melyik srác felé húz a szívem. :)

CSOKITORTA: Melyik a legromantikusabb/leggiccsesebb könyvborító, amivel eddig találkoztál?

I:
Kedvenc borítom Zakály Viki. Egyszeregy. Lisa Kleypas: Csábíts ​el pirkadatkor nekem túl giccses az a pár a borítón.
P: 
A kedvenc romantikus borítóm a Callie&Kayden és a véletlen könyv borítója, nagyon szeretem. És sikerült rábukkannom egy Pamela Wells borítóra, ami egyértelműen a leggiccsesebb, amit eddig láttam. :S

HONEYBEE: Ha valamelyik könyves karaktertől kaphatnál egy doboz bonbont Valentin napra, kitől fogadnád el?
I: 
A hosszú utazásból Luke-tól :))
P: 
Ki az aktuális kedvenc? Most éppen Rhysand a Tüskék és rózsák udvarából, tőle nagyon örülnék egy doboz csokinak.

PERPETUA: Mi a kedvenc romantikus gesztusod, amit valamelyik könyvszereplő tett párja felé?

I: 
Nagyon meghatódtam Blackmoore-ban Henry tettétől, amikor is elengedi Kate-et, hogy hadd legyen a maga ura. Az újbóli egymásra találás pedig annyira aranyos volt, mert ott is látszott mennyire fontos neki a lány.
P:
 
Lehet, hogy volt már ennél aranyosabb is, de elsőre a Flat Out Celeste könyv ugrott be. Justin az egyik randijuk alkalmával elvitte Celeste-t egy fenyőfa „gazdaságba” és együtt feldíszítettek egy hatalmas fát karácsonyfának. Azt nagyon szerettem.^-^

VIRÁG: Mi lenne a Valentin napi túlélőkészletedben?

I: 
Csoki, egy jó könyv, és a kutyusom :)
P: 
Sok-sok csoki. :D Az, ha szomorú vagyok is felvidít. :D Az e-book olvasóm és telefon, ezekkel kitartanék sokáig. Résztvevő Blogok
1 megjegyzés:

  1. De aranyos ajándékot fogsz kapni a férjedtől! :) Nagyon tetszik! ^^

    VálaszTörlés