2017. 02. 10.

Valentin napi Projekt hét - ajándékötletek


Már két sikeres Projekthetet tudhatunk magunk mögött, ezért újabbat kezdünk el. Most a Valentin nappal kapcsolatban hozunk nektek pár bejegyzést. :)
 

A Valentin napnak is fontos része az ajándékozás. Párunkat meglepjük valami aprósággal, figyelmességgel. Ehhez kapcsolódóan gyűjtöttünk össze pár ötletet, hogy mit kellene ajándékozni egy könyvmolynak. :)

 Ékszerrel sose lehet mellé lőni, a kapcsolat komolyságát is mutatja, ha a párod valamilyen ékszerrel lep meg. Egy egyszerű karkötő vagy nyaklánc viszont elég "unalmas", sokkal különlegesebbet is lehet találni. :) Egy kedvenc könyv jellemző momentumát is meg lehet ragadni vagy egy kedvenc idézetet is el lehet rejteni egy erre alkalmas medálban például.

 Ha nőket ajándékozunk biztos választás lehet a csoki vagy a virág. De mennyivel érdekesebb, ha még ezekről is a könyvre asszociálunk.

 Eltérve a megszokottaktól a lehetőségek végtelenek. Gyertya, hűtőmágnes, parfüm, bögre vagy sál? Bármelyik tökéletes választás lehet és sokkal egyedibb egy csokor virágnál.

 A Valentin nap a szerelemről szól. Egy szerelmi vallomásnál is be lehet vetni a könyveket, vagy ha még tovább megyünk, akár egy lánykérés kellékeiként is szolgálhatnak.

Végül pedig, ha nem tárgyakban gondolkodsz, egy könyvmoly számára tökéletes ajándék pár szabad óra is, amit a kedvenc időtöltésével, az olvasással tölthet. 

Az alábbi linkeken sokat meg is lehet venni a képen láthatóak közül:
Forrás 3


 Résztvevő Blogok 









1 megjegyzés:

  1. A webhely valóban félelmetes. Rengeteg új pontot fedeztem fel. A beállításhoz kapcsolódó helyes út is érdekes lehet. Nagyon csodálatos témát választottál. Ezt értékeltük.
    kreatív ajándékok

    VálaszTörlés