2017. 03. 31.

A hónap kedvenc párja - Március


Még egy új rovatot szeretnénk elindítani az újabb év örömére havi rendszerességgel. Minden hónapban választunk egy-egy kedvenc könyves párt, akik az aktuális havi olvasmányok között kiemelkedtek. :)

Indie:
Sophie Jackson: Egy csepp remény - Max és Grace
Ebben a hónapban igazán szerethető párosokat ismertem meg, de valamiért őket kedveltem meg a legjobban. Az olvasás során, ahogy haladtam, egyből elkapott egy érzés. Mosoly ült ki az arcomra, és éreztem, hogy egy nagyon jó kis történetel van dolgom. Max és Grace pedig nagyon szerethető karakteré váltak számomra. Mind a kettőjük múltja démonokkal teli, és az árnyak nem engedik őket el. Ahogy kezdik megismerni a másikat különös érzések ütik fel fejüket, és a szikrák csak úgy pattognak köztük. Annyira jó volt végig követni kapcsolatuk alakulását :) Nagyon szurkoltam, hogy végre mind a ketten felejteni tudjanak, és utat engedjenek a boldogságnak.

Perpetua: 
Brittainy C. Cherry: Tűzeső - Logan és Alyssa

Most tényleg sokat kellett agyalnom, hogy kiket válasszak, mert sok remek jelölt volt. Az Árnyak Hercege párosát viszont végül megelőzte Logan és Alyssa. Szokás szerint ég és föld a két szereplő, mégis irigylésre méltó összhang alakult ki közöttük. Az Írónő jóvoltából nagyon könnyű azonosulni velük és minden érzelmüket átélni. Logan egy sebzett lélek, akit megviselték életkörülményei és megtört a nyomás alatt. Alyssa barátsága az egyetlen jó dolog az életében, de szerencsére egyszer ráébrednek, hogy akár több is lehet közöttük. Imádtam a párosukat.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése